Még vékonyabb okosórát készít az LG

2016.02.12| GSM Arena

A kisebbik dél-koreai gyártó új smartwatch modellen dolgozik, amely várhatóan jóval vékonyabb lesz elődjénél, így sokak számára az új készülék felmerülhet opcióként.

Az új óra alapjául a Snapdragon Wear 2100 szolgál majd. Ez az új rendszer chip harminc százalékkal kisebb és huszonöt százalékkal jobban gazdálkodik az energiával mint a legtöbb okosórában használt Snapdragon 400 CPU. Az LG most hivatalosan is megerősítette a jó hírt, méghozzá nem más mint David Yoon, az LG hordozható készülékek divíziójának elnöke. David hozzátette, a Qualcomm Technologies új generációs tervei egybevágnak az LG ötleteivel, így kooperációban készült el a Snapdragon Wear 2100 processzor és további modelleken is együtt dolgoznak majd. Az biztos, hogy az LG az egyik legszebb Android Wear alapú smartwatch modelleket dobta piacra, az LG G Watch R készüléket az LG Watch Urbane követte, miközben a Wear rendszer hatalmas újításokon ment keresztül a 2.0 verziószámra való váltáskor tavaly októberben. Az új Snapdragon Wear platformot már más gyártók is tesztelik.

Még vékonyabb okosórát készít az LG

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Snapdragon Wear 2100-ba négy darab Cortex-A7 mag kerül, ezek maximum 1.2 gigahertzes órajelen tudnak dolgozni, a grafikus megjelenítést Adreno 304 GPU biztosítja. A SoC 640×480 pixel felbontású kijelzőkkel tud maximum együtt dolgozni. A chipből két változat is készül, az egyik csak Bluetooth és Wi-Fi kapcsolatra képes, a másik pedig teljesértékű 2G63G/LTE hálózati támogatást is élvez. Mindkét chip elérhetővé teszi az NFC, a GPS és a Quick Charge 2.0 gyorstöltés funkciókat.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei