Xiaomi

Meg is jelent az első törött MIX 2

2017.09.12

A kínai gyártó csak tegnap jelentette be a fém és kerámia házas csúcsmobilt, a Xiaomi Mi MIX 2-t, de máris törött példányok fotói sorakoznak

A bejelentésen azt említette a Xiaomi, hogy az új burkolat ellenáll az eséseknek és karcoknak, valamint az ujjlenyomatoknak, azonban úgy tűnik, a fém helyett választott kerámia burkolat nem a legjobb választás volt. Az eredeti Xiaomi Mi Mix volt a második kerámia telefon a Xiaomi Mi 5 után, így csak egyre jobb minőséget várhattunk volna a MIX 2 képében.

Ennek ellenére a The Verge már most, a tesztvideó alatt elejtette a Xiaomi Mi Mix 2 készüléket, amelyből egy kis darab ki is tört a saroknál. A nem mindennapos eset miatt minden jövendő Xiaomi Mi Mix 2 tulajdonosnak ajánljuk, hogy használja a gyártótól a dobozban kapott tokot. Sajnos már az első MIX is hasonló gonddal küszködött, a jelek szerint nem sikerült megoldani a jobb törésállóságot. Ez már csak azért is fájó pont, mert a javítás 196 dollárba kerül, mintegy ötvenezer forintot kóstál.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


Igen, napi rendszerességgel
Igen, heti rendszerességgel
Igen, néha
NemKorábbi szavazások eredményei