OnePlus 6

Márciusra itt a OnePlus 6?

2018.01.03
Címkék:

OnePlus 6

,

március

,


Megdöbbentő a hír, de állítólag már akár márciusban bemutathatja a OnePlus 6 modellt a cég, méghozzá különleges funkcióval.

A rajongók számára igen nagy csalódás lenne a OnePlus 6 ilyen korai megjelenése, hiszen az utóbbi két évben a gyártó ragaszkodott az évente egy mobilhoz, amely júniusban jelenik meg, viszont kap ráncfelvarrást novemberben, tehát végülis évente két telefont ad ki. A kínai hírek szerint a OnePlus 6 március közepén kerülhet leleplezésre, majd hó végén elérhetővé is válik. A dolog pikantériája, hogy olyan funkciót is emlegetnek, amit még senkinek sem sikerült megvalósítania szériagyártásban, a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót.

A Samsung már egy éve próbálkozik ezzel, ahogy az Apple is, ám egyelőre mindenki maradt a hátlapi megoldásnál vagy pedig kivette ezt a lehetőséget. Amennyiben az Samsung Galaxy S9 és S9+ hírei helyesek, úgy a dél-koreai cég ezt a funkciót továbbra sem biztosítja az új modellek esetében, a lebukott tokok és render fotók egyaránt hátlapi megoldásról árulkodnak.

Bár a március még messze van, a OnePlus 6 pletykák szerint a telefonba Snapdragon 845 chipset kerül, a cég megtartja a 18:9 képarányú, 6 colos megjelenítőt, valamint a full HD+, tehát az 1080*2160 pixel felbontást, a dizájnt pedig a OnePlus 5T modellből merítik. Reméljük, sikerül megoldani a megjelenítőbe integrált ujjlenyomat-szkennert, ugyanis sokkal praktikusabb lenne a használata, mint a kényszerből hátlapra száműzött megoldással. 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Megjelentek az uj iPhone-ok. Ön le fogja cserélni meglévo telefonját az egyik új iPhone-ra?


Igen, eddig is iPhone-om volt
Nem, eddig is iPhone-om volt
Igen, eddig nem iPhone-om volt
Eddig sem volt Iphone-om, most sem leszKorábbi szavazások eredményei