Facebook

Már megint megújult a Messenger

2016.12.20

A Facebook folyamatosan újít, hol jobban, hol rosszabbul, ezúttal viszont fontos és valóban hiánypótló funkciót hoz az új frissítést.

Egyrészt megint változik a dizájn, amelynek kevesen szoktak örülni, viszont megjelenik a live 3D maszk és a csoportos videohívás lehetõsége. A hírrõl David Marcus, a Facebook Messenger fejlesztõi csapatának vezetõje adott hírt, így a Messenger még éppen 2016 év vége elõtt eléri a 100.0 verziószámot iOS-re. A maszk némi magyarázatot igényel, a Facebook felvásárolta a méltán népszerû MSQRD nevû alkalmazást idén, amely felismeri az arcot és segítségével vicces vagy éppen ijesztõ figurát varázsol az emberbõl. Ez a funkció elérhetõ akár egy szelfi készítéséhez, akár a video chatben.

http://www.telefonguru.hu/images/content/facebook-messenger-group-video-chat.jpg

A legtöbben viszont talán valóban a csoportos videós chatelés lehetõségét várták. Ilyen kezdeményezésénél a Messengerben minden résztvevõt értesít a program automatikusan, beszélgetés közben lehet új résztvevõket felvenni és kilépni is belõle anélkül, hogy megszakadna a beszélgetés.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Idén nyáron megszűntek a roamingdíjak az EU-n belül. Ön már kipróbálta?


igen, és probléma nélkül működött
igen, de voltak technikai problémáim
NemKorábbi szavazások eredményei