LG G7

Májusban jelenhet meg az LG G7

2018.03.13
Címkék:

LG G7

,


A friss hírek szerint az LG nagyágyúja, az LG G7 májusban mutatkozhat be, méghozzá elég borsos áron.

A cég fogva eltolta a G7 bejelentését és piacra kerülését egyaránt, méghozzá azért, hogy megkérdezze a rajongókat, miben legyen más mint a Samsung. Úgy hírlik, a szigetes kijelző lesz a meglepetés, legalábbis a koreai média szerint, ez az oka a májusi megjelenésnek, amelyhez talán egy április végi bejelentés tartozhat.

A benyúlásba álmodták meg a hangszórót, az első kamerát és a különböző érzékelőket. Nem csoda, hogy az LG szeretné magát megkülönböztetni látványosan a Samsungtól és ez az egyetlen szóba jöhető megoldás arra, hogy ne legyen túl vastag a keret, ezáltal pedig túl magas a telefon.

Az LG G7 egyéb tudását Qualcomm Snapdragon 845 chipset, 6 gigabájt RAM és a G7 esetében 64 gigabájt tárhely, míg az LG G7+ esetében 128 gigabájt tároló jelenti. A hátlapi kamera 16 megapixeles lesz dual rendszerben, vertikális kialakítással és természetesen az LG V30S-ből ismert AI támogatással. Az akkumulátor várhatóan marad 3000 mAh, mint a Samsung Galaxy S9 esetében.

 A koreai három szolgáltató várhatóan már a héten megkapja a részletes információkat a tudásról és új funkciókról. Az LG G7 drágább lesz elődjénél, 850-950 dolláros ár várható, modelltől függően. Érdekes látni, hogy a cég a G és a V szériát éppen úgy oldja meg, ahogy a Samsung, hiszen a Galaxy S modellek tavasszal, míg a Galaxy Note család tagjai szeptemberben jelennek meg, ennek megfelelően az LG G7 szintén tavasszal, a csúcsot képező LG V40 pedig a korábbiaktól eltérően ősszel mutatkozik be, így évi két zászlóshajót mutathatnak be.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Közeleg a black friday szezon. Ön is fog vásárolni már novemberben?


Nem
Igen, egy külföldi áruházban
Igen, Magyarországon interneten
Igen, Magyarországon offlineKorábbi szavazások eredményei