Samsung

Magyarországon is elindult a Samsung Galaxy Note7 készülékcsere program

2016.09.26

A Samsung Electronics ma Magyarországon is elindította a Samsung Galaxy Note7 készülékcsere programot, amelynek keretében a felhasználók a meglévõ Note7 készüléküket újra cserélhetik.

A Galaxy Note7 készülékcsere program azt követõen indult el, hogy szeptember 2-án a gyártó azonnali hatállyal leállította a Note7 készülékek gyártását és forgalmazását, miután egy vizsgálat során egyedi akkumulátorhibát tárt fel. A kezdeti vizsgálatokat követõen a Samsung mindent megtett azért, hogy a hibát kiküszöbölje és biztosítsa a legmagasabb gyártási minõséget. Az alapos vizsgálatok eredményeképp az új Galaxy Note7 készülékekben – amelyek a csereprogramban résztvevõ ügyfelek számára ehéttõl állnak rendelkezésre Magyarországon - a Samsung teljesen kiküszöbölte az akkumulátor hibát. Habár eddig csak kisszámú esetrõl érkezett bejelentés, a felhasználók biztonsága elsõdleges a Samsung számára.

http://www.telefonguru.hu/images/content/GalaxyNote7_Exchange_Battery_Main_2_F.jpg

A Note7 készülékcsere programmal párhuzamosan a Samsung új kiegészítõ lépéseket is bevezet, hogy védje a felhasználók biztonságát és arra ösztönözze õket, hogy a lehetõ leghamarabb cseréljék ki Note7 készüléküket:

  • Akkumulátor szoftver frissítés: a Samsung egy új szoftvert fejlesztett az összes elõrendelt Note7 készülékhez Európában, amely 60 százalékban korlátozza az akkumulátor tölthetõségét. Ez a szoftver e hét folyamán válik elérhetõvé a jelenlegi felhasználók számára, a pontos idõpont az egyes piacokon változhat. Azzal, hogy a Samsung proaktívan korlátozza a Note7 készülékek akkumulátorának maximális tölthetõségét, egyrészt csökkenti a balesetek elõfordulásának esélyét, másrészt megerõsíti azt az üzenetet a felhasználók felé, hogy mihamarabb cseréljék le a jelenlegi Note7 készüléküket.
  • Note7 szériaszám ellenõrzõ: a Note7 felhasználók egy külön erre a célra létrehozott weboldalon* ellenõrizhetik készülékük IMEI számát**, így rögtön kiderül, hogy a mobiltelefonjuk érintett-e az akkumulátor problémában.

Azok a felhasználók, akik kicserélik meglévõ Note7 készüléküket, az akkumulátor ikon UX frissítésnek köszönhetõen teljesen biztosak lehetnek abban, hogy új készülékük nem érintett az akkumulátor problémában. Minden olyan Note7 eszköz ugyanis, amely értesítési és készenléti üzemmód-felületén, valamint a folyamatosan aktív (Always-On) kijelzõjén zöld színû akkumulátorjelzés jelenik meg, biztonságosan tölthetõ. Ez a UX frissítés ettõl a héttõl válik elérhetõvé, a pontos idõpont a különbözõ piacokon változó lehet.

http://www.telefonguru.hu/images/content/GalaxyNote7_Exchange_Battery_Main_3_F.jpg

Kunos Balázs, a Samsung Electronics Magyar Zrt. mobil divíziójának vezetõje elmondta: „Számunkra felhasználóink biztonsága a legfontosabb, ezért is kérünk arra minden érintettet, hogy a Note7 készülékcsere-program keretében minél hamarabb cserélje ki készülékét. Elnézést kérünk a Note7 tulajdonosoktól, amiért nem sikerült a Samsungtól megszokott kiváló minõséget nyújtanunk, ezzel együtt hálásan köszönjük eddig tanúsított megértésüket, türelmüket és pozitív hozzáállásukat. Biztosak vagyunk abban, hogy új Note7 készülékükkel felhasználóinknak a lehetõ legmagasabb minõségû okostelefon-élményben lesz részük.”

A Galaxy Note7 készülékcsere programmal kapcsolatban látogasson el a Note 7 Exchange weboldalra.

* A weboldal az egyes piacokon eltérõ idõpontokban élesedik.

** Az IMEI szám a Note7-esek hátoldalán található. Emellett az alábbi menüpont alatt is ellenõrizhetõ: Beállítások > Az eszköz névjegye vagy Általános telefonkezelõ > Státusz >IMEI információ vagy SzériaszámA cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei