OnePlus 7T Pro

Ma rántják le a leplet a OnePlus 7T Proról

2019.10.10
Címkék:

OnePlus 7T Pro

,


A OnePlus ma mutatja be a OnePlus 7T párját, az erősebb tudású Prot.

A tegnap kikerült poszter szerint 90Hz-es kijelzőt kap a telefon a gördülékeny élményért. A OnePlus 7T alig több, mint két héttel ezelőtt mutatkozott be, három hete láthattunk először promóciós anyagot a Pro modellről. Ishan AGarwal szokott megbízható infókat adni megjelenés előtt a kínai gyártó modelljeiről, így most is tőle tudjuk, hogy a OnePlus 7T Pro milyen megjelenítőt kap.

A plakáton ígért gördülékenység azonban nemcsak a frissítési rátától függ, hanem a Snapdragon 855+ chipsetre is szükség van, ez jelenleg a világ leggyorsabb mobilos processzora. Ehhez 8 gigabájt RAM és 256 gigabájt tárhely jár, mint minimum, ettől csak nagyobb értékekkel választható a OnePlus 7T Pro. A kijelző hatalmas lesz, extrém vékony keret és notch nélküliség jellemzi a panelt. Ehhez várhatóan pop-up szelfi kamera tartozik majd, akárcsak a OnePlus 7 Pronál.

Bár a fotón nem látszik, de vertikális tripla kamera összeállítást várunk a hátlapon, semmi újat, tehát 48+8+16 megapixeles összeállítás lelhető majd fel. Minimális különbség, hogy a 7 Prohoz képest új, lézeres autofókusz rendszert kaphat a 7T Pro. A 2019-es OnePlus csúcsmobil délután ötkor mutatkozik be.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezem



Korábbi szavazások eredményei