MWC 2013

MWC: Nokia 105 és Nokia 301

2013.02.25

A finn gyártó nem csak a Lumia okostelefonokkal rukkolt elő a Mobile World Congressen, hanem olcsó, úgynevezett butafonokkal is.

A finn gyártó nem csak a Lumia okostelefonokkal rukkolt elő a Mobile World Congressen, hanem olcsó, úgynevezett butafonokkal is. Bár jól fogynak a Windows Phone rendszerrel értékesített Nokiák, mégis lényegesen többen vannak, akik nem igénylik vagy nem vágynak erre. Így került bemutatásra a milliók által megfizethető Nokia 105, amely mindössz 15 eurós árával extrém olcsónak számít. A ciánkék vagy fekete színben megvásárolható telefon olyan extra funkciókat kapott mint az FM rádió, a több ébresztő beállítása, a beszélő óra, a por- és vízálló kialakítás vagy a vaku, illetve a hosszú, akár egy hónapos rendelkezésre állás egyetlen feltöltéssel.

A második telefon a Nokia 301, ez 65 eurót kóstál, a nagyobb összegért megvásárolható finn készülék 3.2 megapixeles kamerát, panoráma módot, önarckép fotózási lehetőséget is biztosít, de érdemes megemlíteni a Nokia Xpress internetböngészőt, a Mail for exchange elérhetőséget, valamint a HSPA-támogatást és videómegosztást. Az egy- és két SIM-es, valamint ciánkék, fekete, magenta, sárga vagy fehér színű verzióban is elérhető telefon 2013 második negyedévétől kerül a boltokba, míg a Nokia 105 még ebben a negyedévben elérhető lesz a fejlődő országokban és Európában is.
A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Idén nyáron megszűntek a roamingdíjak az EU-n belül. Ön már kipróbálta?


igen, és probléma nélkül működött
igen, de voltak technikai problémáim
NemKorábbi szavazások eredményei