cafago

MOZA Mini S összecsukható gimbal, a profi videókhoz

2019.05.10
Címkék:

cafago

,

kínai

,

moza

,

mini s


Tökéletes és stabil videófelvételre vágysz? Itt a megoldás!

Napjainkban az okostelefonokat nem csak kommunikációs eszközként használják hanem egyre többen hoznak létre tartalmakat vele. A tartalom létrehozása főleg fotókat és videókat jelent. Még néhány filmet is készítettek okostelefonokkal a hagyományos kamerák helyett. Természetesen, ha valaki hasonló dolgokat tervez, a Gimbal elengedhetetlen, mivel az általa kínált stabilitás nem reprodukálható az okostelefonokon található képstabilizálással. 

 

A MOZA Mini S egy háromtengelyes stabilizátor belépő szintű felhasználóknak. Kompakt kialakítás a versenytársak körében kiemelkedik, mivel a Mini-S összecsukható kialakítású, így könnyen szállítható. Az eszköz mindössze 500 grammot nyom valamint a terhelhetősége 280 gramm. A tervezők gondoltak mindenkire, mivel szinte akármilyen méretű okostelefonnal használhatjuk, legyen az 58 vagy akár 90 milliméter széles. A beépített akkumulátor akár 8-10 órás üzemidőre is képes.

A Mini S lehetővé teszi a függőleges és vízszintes felvételeket készítését. A Moza Genie mobilalkalmazással párosíthatjuk telefonunkkal a gimbalt, így a MOZA Mini-S funkciógombjának köszönhetően különböző  felvételi módok közül választhatunk, legyen az a hyper-lapse vagy slow-motion mód. 

 

A Cafago akciós ajánlatában a Moza Mini S most 33 ezer forint helyett mindössze 21 ezer forintért vihető haza, így ár-érték aránya kiválónak mondható. 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei