MIUI 10

MIUI 10: ezek az új funkciók

2018.06.11

A legnagyobb kínai mobilgyártó a Xiaomi Mi 8 trióval együtt a MIUI 10 rendszert is bemutatta.

A cég fennállásának nyolcadik évfordulója miatt kapta a Xiaomi Mi 7-ként várt modell a Mi 8 nevet és rögtön plusz két változatban is debütált a Xiaomi Mi Band 3 okos karkötővel együtt. A legtöbb rajongó azonban talán inkább azt leste, milyen újításokat mutat be a Xiaomi a MIUI 10 szoftverrel.

A MIUI 9 esetében még a legfontosabb talán a „fénysebesség” jelző volt, a MIUI 10-nél az AI, avagy a mesterséges intelligencia, amely az egész rendszert segíti. Az OS megtanulja a felhasználási módot, így szinte nulla késlekedéssel tudja a szükséges – és általa előre jósolható – funkciókat, alkalmazásokat elindítani.

A MIUI 10 a lehető legjobb teljes kijelzős élményt adja, például az új feladatkezelő is kihasználja az összes, rendelkezésre álló pixelt, valamint természetesen ilyenkor gesztusokkal vezérelhető. A Xiaomi új rendszere az AI-nak köszönhetően minőségi portré képek készítésére is használható, függetlenül attól, hogy egy vagy két szenzor található a telefon hátlapján.

A MIUI 10 az IoT segítségével még könnyebbé teszi az életet, például az okosotthon kezelésével. Mint azt szinte minden olvasónk tudja, a Xiaomi több mint száz okosterméket forgalmaz, ezeket egyetlen Xiaomi mobillal gond nélkül kezelni lehet. Először az alábbi mobilok kapják meg a MIUI 10-et: Xiaomi Mi 8, Xiaomi Mi Mix 2s, Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi Mi Mix, Xiaomi Mi 6X, Xiaomi Mi 6, Xiaomi Mi 5, Xiaomi Mi Note 2, Xiaomi Redmi S2, and Xiaomi Redmi Note 5.

Ezeket követi július második felében számos régebbi készülék, így összesen 33 telefon kapja meg biztosan az új rendszert: Xiaomi Mi Note 3, Xiaomi Mi 5X, Xiaomi Mi 5c, Xiaomi Mi 5s, Xiaomi Mi 5s Plus, Xiaomi Mi 4, Xiaomi Mi 4c, Xiaomi Mi 4s, Xiaomi Mi Max 2, Xiaomi Mi Max, Xiaomi Redmi 5, Xiaomi Redmi 5a, Xiaomi Redmi 5 Plus, Xiaomi Redmi 4, Xiaomi Redmi 4a, Xiaomi Redmi 4X, Xiaomi Redmi 3s / Redmi 3X, Xiaomi Redmi Pro, Xiaomi Redmi Note 5A, Xiaomi Redmi Note 4 Qualcomm / Redmi Note 4X, Xiaomi Redmi Note 4 MTK, and Xiaomi Redmi Note 3 Qualcomm.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei