MIUI 10: ezek az új funkciók

2018.06.11| Xiaomi Today

A legnagyobb kínai mobilgyártó a Xiaomi Mi 8 trióval együtt a MIUI 10 rendszert is bemutatta.

A cég fennállásának nyolcadik évfordulója miatt kapta a Xiaomi Mi 7-ként várt modell a Mi 8 nevet és rögtön plusz két változatban is debütált a Xiaomi Mi Band 3 okos karkötővel együtt. A legtöbb rajongó azonban talán inkább azt leste, milyen újításokat mutat be a Xiaomi a MIUI 10 szoftverrel.

A MIUI 9 esetében még a legfontosabb talán a „fénysebesség” jelző volt, a MIUI 10-nél az AI, avagy a mesterséges intelligencia, amely az egész rendszert segíti. Az OS megtanulja a felhasználási módot, így szinte nulla késlekedéssel tudja a szükséges – és általa előre jósolható – funkciókat, alkalmazásokat elindítani.

MIUI 10: ezek az új funkciók

A MIUI 10 a lehető legjobb teljes kijelzős élményt adja, például az új feladatkezelő is kihasználja az összes, rendelkezésre álló pixelt, valamint természetesen ilyenkor gesztusokkal vezérelhető. A Xiaomi új rendszere az AI-nak köszönhetően minőségi portré képek készítésére is használható, függetlenül attól, hogy egy vagy két szenzor található a telefon hátlapján.

A MIUI 10 az IoT segítségével még könnyebbé teszi az életet, például az okosotthon kezelésével. Okosotthon alatt minden olyan alkalmazást értünk, ami az otthonunkat automatizálja. Pl a fűtést, a lámpákat és a háztartási gépeket irányítja. Egy példa a sok közül erre a vivint, ami nemcsak egyes eszközöket, hanem a teljes okoseszköz-hálózatot tudja követni működés közben. Mint azt szinte minden olvasónk tudja, a Xiaomi több mint száz okosterméket forgalmaz, ezeket egyetlen Xiaomi mobillal gond nélkül kezelni lehet. Először az alábbi mobilok kapják meg a MIUI 10-et: Xiaomi Mi 8, Xiaomi Mi Mix 2s, Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi Mi Mix, Xiaomi Mi 6X, Xiaomi Mi 6, Xiaomi Mi 5, Xiaomi Mi Note 2, Xiaomi Redmi S2, and Xiaomi Redmi Note 5.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Ezeket követi július második felében számos régebbi készülék, így összesen 33 telefon kapja meg biztosan az új rendszert: Xiaomi Mi Note 3, Xiaomi Mi 5X, Xiaomi Mi 5c, Xiaomi Mi 5s, Xiaomi Mi 5s Plus, Xiaomi Mi 4, Xiaomi Mi 4c, Xiaomi Mi 4s, Xiaomi Mi Max 2, Xiaomi Mi Max, Xiaomi Redmi 5, Xiaomi Redmi 5a, Xiaomi Redmi 5 Plus, Xiaomi Redmi 4, Xiaomi Redmi 4a, Xiaomi Redmi 4X, Xiaomi Redmi 3s / Redmi 3X, Xiaomi Redmi Pro, Xiaomi Redmi Note 5A, Xiaomi Redmi Note 4 Qualcomm / Redmi Note 4X, Xiaomi Redmi Note 4 MTK, and Xiaomi Redmi Note 3 Qualcomm.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei