OnePlus 7

Lebukott a OnePlus 7 prototípusa

2018.12.20
Címkék:

OnePlus 7

,

prototípus

,


Egyelőre ismeretlen OnePlus okostelefont kaptak lencsevégre.

A OnePlus 6T elképesztően népszerű, főleg az Egyesült Államokban, ahol a T-Mobile is forgalmazza, ez pedig megsokszorozta az érdeklődést. A OnePlus az öreg kontinens eladási adatai miatt sem panaszkodhat, hiszen a felhasználók nagy része alig várta az előlapba integrált ujjlenyomat-olvasós okostelefon piacra kerülését. 2019 a hagyományokat kissé megszakítja és több érdekességet is tartogat, így például a OnePlus 7 megjelenését valamikor nyár elején, ezzel együtt készül egy 5G-s változat is belőle.

A képet Ishan Agarwal posztolta Twitteren, a cég főhadiszállásán készült a kép egy megbeszélés alatt, ahol az alapító Pete Lau látható egy prezentációval együtt, ezzel egyidőben egy munkatárs a bemutatón látható prototípus fehér verzióját tartja a kezében. Természetesen ennyire korán nincs kész a nyár eleji bemutatóra a OnePlus 7, tehát az egyik lehetséges opciót láthatjuk csak.

A prototípuson a visszafogott és minimalista OnePlus 6 széria hátlapi dual kamera összeállítása helyett egy hatalmas, harsogó, Motorola-szerű kamera modul látható számos szenzorral. Egyelőre homály fedi, hogy mikor derül ki, ez a OnePlus 7 vagy az első 5G-s OnePlus elődje a képeken. A bejelentést május végére várjuk, a piacra kerülést pedig júniusra, ha a cég tartja magát az eddigi hagyományokhoz.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei