Leagoo akció Apák napjára

2018.05.25| (x)
Címkék:

Leagoo

,

akció

,

Aliexpress


Érdemes átnézni a Leagoo akcióit az Aliexpresszen, ugyanis 20 százalék kedvezménnyel rendelhető több telefon is.

Apák napjára lehet kiváló ötlet egy jó és olcsó telefon, amilyet a Leagoo is kínál, ám érdemes gyorsnak lenni, már nem sok van hátra az ajánlatból, amelyet az Aliexpress-szel együtt kínálnak. A Leagoo akciós készülékek ajánlata és a Leagoo free order giveaway akciója itt elérhető.

A Leagoo Kiicaa Mix a gyártó első full screen okostelefonja 90 százalékos kijelző-burkolat aránnyal. A megjelenítő 5.5 coos, full HD felbontású, a rendszer gyorsaságáról pedig a nyolcmagos MT6750T, valamint 3 gigabájt ROM gondoskodik. Dual – 13+2 – hátlapi kamerarendszer és 13 megapixeles szelfi optika dolgozik a Mix-ben. A 3000 mAh-s akkumulátor támogatja a gyorstöltést, a jack port elhagyása miatt pedig ajándék átalakító adapter is ad a cég ajándékba. Most 100 dollár alatt elérhető.

Leagoo akció Apák napjára

A Leagoo Kiica Power különlegessége, hogy abszolút belépő szintű a tudása és az ára is, ennek ellenére 4000 mAh kapacitású, gyorstöltést is támogató akkumulátort kapott, így messze magasan tarol a kategóriában. Öt colos, HD kijelző, négymagos processzor, 2 gigabájt RAM, valamint egy 8+5 megapixeles hátlapi és egy 5 megapixeles előlapi kamera jellemzi, de nem hagyták le az ujjlenyomat-olvasót sem. 60 dollár alatti ajánlatával gyakorlatilag verhetetlen.

Leagoo akció Apák napjára

A Leagoo T5-ről már írtunk többször is, a középkategóriában induló modell a Sharptól kapott 5.5 colos, full HD felbontású IPS kijelzőt. Az MT6750T processzorhoz 4 gigabájt RAM és 64 gigabájt tárhely jár. Kamerában is odatették magukat, ugyanis Sony 13+5 megapixeles szenzor található a hátlapon, míg OV 13 megapixeles az előlapon, mindezt pedig prémium, fém unibody házba bújtatták. A Leagoo T most csak 120 dollárba kerül.

Leagoo akció Apák napjára

Kicsit olcsóbb és picit gyengébb tudású a Leagoo T5c okostelefon, amelyben a világon először az SC9853 chipset dolgozik 14nm FinFET technológiával, 3 gigabájt RAM és 32 gigabájt tároló mellett. A T45c 5.5 colos, full HD IPS panellel rendelkezik, emellett elegáns is a fém unibody burkolatnak köszönhetően. Akkumulátorból az LG-től vásárolt 3000 mAh kapacitás mellett döntöttek, kamerához pedig a Samsung 13 és az OV 2 megapixeles darabját választották. Az ujjlenyomat-olvasóval is felszerelt modell 100 dolláros áron vásárolható meg.

Leagoo akció Apák napjára

A Leagoo S8 egyértelműen a Samsung Galaxy S8-at próbálja utánozni, ehhez nemcsak a kijelző passzol a maga 5.72 colos képátlójával és 18:9 képarányával, de közel áll hozzá a nyolcmagos processzorral és a 3/32 gigabájt kombinációval is. Kamerában hozza a gyártótól megszokott 13+2 megapixeles összeállítást és a sokkal olcsóbb, 130 dolláros árat a Leagoo S8.

Leagoo akció Apák napjára

Lényegesen erősebb a Leagoo S8 Pro, hiszen hat colos, 2160×1080p felbontású, 18:9 képarányú megjelenítő, MTK Helio P25 chipset, 6 gigabájt RAM, 64 gigabájt tárhely jellemzi. Kamerából OV 13 és Samsung 5 megapixeles található a hátlapon az ujjlenyomat-olvasó felett, az előlapra pedig a Samsungtól vettek 13 megapixeles szenzort. Mindkét Samsung kamera támogatja a dual autofókusz technológiát és LED vakut kaptak. A Leagoo S8 Pro 3050 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, ára most akciósan 240 dollár.

Leagoo akció Apák napjára

Végül, de nem utolsósorban akciós a Leagoo M9, mindössze hatvan dollárért kapunk 5.5 colos full screen megjelenítőt 1280×640 pixellel, IPS alapokon, 2 gigabájt RAM-ot, 16 gigabájt tárhelyet, valamint egy MT6580A négymagos processzort. A hátlapra ezért az árért dual kamera is belefért – a 8+2 megapixel –, valamint egy 2850 mAh-s akkumulátor. A Leagoo M9 fekete, fehér és arany színekben érhető el.

Leagoo akció Apák napjára

Ebből is van Pro változat, a Leago M9 Pro már 5.72 colos, HD felbontású IPS kijelzővel, MTK6739 chipsettel, 2 gigabájt RAM-mal, 16 gigabájt ROM-mal, 13+2 megapixeles hátlapi kamerával, 3000 mAh-s akkumulátorral érhető el. Fekete, kék vagy arany színben választható 90 dolláros áron.

Leagoo akció Apák napjára

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei