samsung galaxy watch

LTE funkcióval érkezik az új Samsung Galaxy Watch okosóra

2018.08.10

Az új Samsung okosóra továbbfejlesztett alvásfigyelő funkcióval és LTE támogatással is rendelkezik.

A Samsung Galaxy Note 9 mellett bemutatkozott az új Samsung Galaxy Watch okosóra is, ami kiemelkedő akkumulátor élettartammal, 768/1,5 GB RAM-mal, 4 GB-os belső társolóval és LTE adatátvitellel érkezik a boltokba. Az új okosóra stressz-szintet és alvást monitorozó funkciókat, valamint három különböző, ezüst, éjfekete és rózsaarany számlapot és variálható színű óraszíjakat vonultat fel.

 class=

A Galaxy Watch talán legfontosabb technikai paramétere az új akkumulátor, ami akár 80 órás működést is képes garantálni, így nincs szükség a mindennapos töltésre sem. Az LTE adatátviteli technológiának köszönhetően pedig az üzenetküldés, a telefonhívás, a térképkövetés és a zenehallgatás is rendkívül egyszerűvé válik az óra segítségével. Emellett az új, továbbfejlesztett alvásfigyelő funkció monitorozza az alvási fázisokat , beleértve a REM szakaszt is, ezzel segít beszabályozni a felhasználók ideális alvási szokásait ezzel segítve a pihenést. A 21 új, beltéri gyakorlattal kiegészülve a Galaxy Watch immár 39 edzésfajtát képes monitorozni, így a felhasználók személyre szabhatják és váltogathatják a mozgásformákat.

A Corning Gorilla Glass DX+ üvegnek köszönhetően a Galaxy Watch katonai szintű tartósságot,  az 5 ATM besorolású,  iparágvezető vízállóság pedig megbízható tartósságot biztosít bármely környezetben. Az okosóra ónixfekete, holdszürke, terrakotta, lime sárga, lila, halványbézs, sötétszürke és barna színű szíjjal rendelhető.

 class=

A Galaxy Watch 46 milliméteres ezüst, valamint 42 milliméteres fekete és rózsaarany színben érhető el és ezúttal sem maradt ki az immár védjegynek számító forgatható funkciógyűrű. A Bluetooth verziós Galaxy Watch Magyarországon 2018. szeptember második felében kerül forgalomba 119.990 (46 mm) és 109.990 (42 mm) forintos ajánlott fogyasztói áron.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

  SZAVAZÁS

  Ön használ digitális asszisztenst?


  Igen, Google Asszisztens-t
  Igen, Cortana-t
  Igen, Siri-t
  Igen, Bixby-t
  Igen, Blackberry Assitant-et
  Igen, Hound-ot
  Nem, de tervezem
  Nem, és nem is tervezem  Korábbi szavazások eredményei