LG

LG Optimus 4X HD: négy maggal

2012.06.11

A továbbfejlesztett UX felülettel rendelkező LG Optimus 4X HD hatalmas teljesítményt, kiváló minőségű IPS kijelzőt és igen erős akkumulátort kínál

A továbbfejlesztett UX felülettel rendelkező LG Optimus 4X HD hatalmas teljesítményt, kiváló minőségű IPS kijelzőt és igen erős akkumulátort kínál. Az LG júniusban megkezdi a Mobil Világkongresszuson februárban bemutatott LG Optimus 4X HD forgalmazását, elsőként Európában. A négymagos okostelefon NVIDIA Tegra 3 processzort, True HD IPS kijelzőt és igen erős, 2150 mAh kapacitású akkumulátort kapott. Az LG legújabb Android 4.0-s Ice Cream Sandwich operációs rendszert futtató készüléke számos lenyűgöző technikai paraméterrel büszkélkedhet. Villámgyors működését a négymagos 1.5 gigahertzes NVIDIA Tegra 3–as processzorának köszönheti, ami a négy magfal rendelkező okostelefonok körében legnagyobb, 2150 mAh-es akkumulátorral, és a 4,7 hüvelykes True HD IPS kijelzővel egészül ki. Az MWC óta az LG Optimus 4X HD készülékbe új SiO+ akkumulátortechnológiát, a roppant hasznos Quick Memo funkciót, valamint fejlettebb multimédiás élményt biztosító Media Plex szolgáltatást is beépítettek.

Az LG Optimus 4X HD modell a maximális energiahatékonyság és kiemelkedő teljesítmény érdekében az NVIDIA 4-PLUS-1 négymagos mobilprocesszorával, a Tegra 3-as chippel is felszerelték, amely valójában egy ötödik magot is használ. A kitűnő teljesítmény eléréséhez a Tegra 3 csak akkor működteti mind a négy magot, amikor arra szükség van, készenléti üzemmódban azonban az ötödik, energiatakarékos magot használja. A jövőben egy frissítést követően az LG Optimus 4X HD-n elérhető lesz az Eco Mode üzemmód, amellyel a felhasználó a Tegra 3 bármelyik magját leállíthatja, így az energiafelhasználás és a teljesítmény még jobban kézben tartható lesz. A 2150 mAh-s eltávolítható akkumulátor a fejlett SiO+ technológiának köszönhetően nagyobb energiasűrűséget, ezáltal magasabb teljesítményt és hosszabb üzemidőt biztosít anélkül, hogy ez a készülék karcsúságának rovására menne.

/txt/hirek/kepek/LG Optimus 4X HD (4)_20120611.jpg

Az készülék UX felületén elérhető új szolgáltatások egyike a Quick Memo, amely elsőként az Optimus Vu-ban jelent meg, az LG Optimus 4X HD-n viszont már egy újabb verzió fut. A Quick Memo nem egy alkalmazás, hanem az Optimus 4X HD operációs rendszerének integrált része, és bármely alkalmazásból, így például játékokból és videolejátszókból is elérhető. A funkcióval jegyzeteket készíthetünk a kimerevített képernyőre, amelyeket aztán menthetünk, vagy igény szerint meg is oszthatunk. Segítségével a jegyzetekbe URL-címek ágyazhatók, így a webhelyek közvetlenül is elérhetők a felhasználók számára. A Media Plex az Optimus 4X HD legújabb funkciója: olyan szoftveres szolgáltatások gyűjteménye, amelyekkel a képek és a videók a számítógépeken megszokott minőségben jeleníthetők meg az okostelefonunkon. A Media Plex szolgáltatásai közé a következők tartoznak:

  • Az ujjbeggyel történő keresésnek köszönhetően a folyamatjelző sávot megérintve a videó bármely képkockájának előnézete megtekinthető;
  • Az élő nagyítás és kicsinyítés segítségével a videok lejátszása során a felvétel a képernyő megérintésével tetszőlegesen zoomolható;
  • A videosebesség-vezérlési funkcióval pontosan szabályozható a videolejátszás sebessége;
  • A miniatűr lejátszási listával teljes képernyős videolejátszás közben is megtekinthető a játszott videók miniatűrképe.

Az Optimus 4X HD 8 megapixeles hátsó megvilágítású (BSI) kamerájának hasznos új funkciójával több kép közül választhatjuk ki a legjobban sikerült felvételt, akár már rögtön az exponáló gomb felengedése előtti pillanatban készült képet is. Mindemellett az MHL és a DLNA szabványok támogatásának köszönhetően a telefon többféle módon csatlakoztatható televíziókhoz és egyéb otthoni készülékekhez. Az Optimus 4X HD elsőként Európában lesz kapható, először Németországban, még ebben a hónapban.Mobiltelefonok az Árukeresőn »

új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei