LG G8 ThinQ: véna szkennerrel érkezett!

2019.02.25| Phone Arena

Gesztusvezérlés, véna olvasás és portré mód videóban is, ezek jellemzik az LG legfrissebb csúcsmobilját.

Nagyot alkotott a dél-koreai gyártó az LG G7 ThinQ utódjával. Az LG G8 ThinQ ugyanis több olyan funkciót hoz, amelyet más készülékek nem tudnak. A G8 kissé hajlítottabb a sarkoknál és a kamera modul a hátlapon újra horizontális tájolású lett, egyébként messziről akár összekeverhető lenne az előddel. Az ujjlenyomat-olvasó továbbra is az üveg hátlapon található.

Az LG G8 ThinQ végre váltott az LCD-ről, így 6.1 colos, OLED panelt köszönthetünk az előlapon 3120×1440 pixel felbontással. A gyártó Crystal Sound OLED nevű kijelzője egyben hangszóróként is funkcionál, beszélgetés alatt egyszerűen csak a kijelzőt kell „hallgatni”. A legjobb azonban talán, hogy az LG beépítette a Boombox hangszórót alulra, így a Crystal Sound OLED-del együtt sztereó hangzást biztosítanak. A Crystal Sound kijelző mellett egy quad HiFi DAC is megtalálható, amely hozzájárul az elsőosztályú audioélményhez, az LG évek óta a G szériát felszereli ezzel, hogy az audiofileknek kedvezzen.

LG G8 ThinQ: véna szkennerrel érkezett!

Az LG G8 ThinQ új kamera modulját Z Cameraként aposztrofálják. Ez ToF érzékelőt használ, hogy gyorsan és megbízhatóan készítsen mélység térképet a tárgyakról. Erre példa, hogy a mobil be tudja kvázi szkennelni a kezünket, azon belül is a vénákat, ez a biometrikus azonosító egyedülálló a piacon! Elég a készülék felé nyúlni és már fel is old megfelelő egyezés esetén. Persze az arcfelismerést is támogatja a Z Camera.

LG G8 ThinQ: véna szkennerrel érkezett!

Ez még azonban nem minden. Az új Air Motion funkciónak köszönhetően a G8 egyszerűen, csak a szelfi kamera előtti integetéssel – gesztusvezérléssel – vezérelhető. A telefon érintése nélkül lehet hívást fogadni vagy visszautasítani, appok közt váltani, képernyőképet készíteni vagy akár a hangerőt módosítani. Ez különösen hasznos főzés vagy takarítás során.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

LG G8 ThinQ: véna szkennerrel érkezett!

A hátlapon továbbra is „csak” két kamera található, egy 12 megapixeles hagyományos és egy 16 megapixeles ultraszéles látószögű darab. Előbbi f/1.5 fényértékkel bír, utóbbi f/1.9-cel. Itt is új opciókkal örvendeztet meg az LG, többek között a videó portréval, amely lehetővé teszi kamu bokeh effekt létrehozását videó közben. Az LG a Dual FOV technológiát használva több mélység szintet használ fel, ez pedig elképesztő felvételeket garantál. Az előlapon egy 8 megapixeles szelfi kamera található f/1.7 fényértékkel, a szomszédos Z Camera – ahogy már említettük – csak a mélységérzékelésre szolgál.

Az LG G8 ThinQ-ban a jelenlegi csúcs, Snapdragon 855 chipset dolgozik 6 gigabájt RAM és 128 gigabájt, bővíthető tároló mellett. Szoftveres oldalon Android 9 Pie rendszer fut a mobilon, azon az LG saját interfésze. Az üzemidőt egy 3500 mAh-s akkumulátor biztosítja, ebben nem ugrott nagyot a gyártó. A bejelentés sajnos nem adott választ arra, hogy mikor és milyen áron debütál az LG G8 ThinQ.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei