LG G4

LG G4 tulajdonosok: megérkezett a Marshmallow Európába!

2015.11.30

Arról már írtunk, hogy a kisebbik dél-koreai gyártó csúcsmobiljához a cég hazájában kiadta tesztelésre az Android 6.0 Marshmallow rendszert, most pedig már meg is érkezett az európai vásárlókhoz is a frissített OS.

A Google nyílt forráskódú mobil operációs rendszerének legújabb változata letölthetõ az LG G4 tulajdonosok számára és jó hír, hogy komoly problémák nincsenek a rendszerrel és a készülékkel együtt. A frissítés nem érhetõ el OTA módon, így mindenképp szükség lesz az LG Bride használatára. Ez annyit tesz, hogy a telefont szinkronizálni kell számítógéppel ahhoz, hogy letölthetõ legyen a már elérhetõ frissítés, ráadásul ez 1.55 gigabájt méretû. Egy Reddit felhasználó elárulta, jelenleg a portugál, lengyel, román, német, török, brit, horváth, svájci és persze a magyar felhasználók örülhetnek az újdonságnak.

Az Android 6.0 Marshmallow rendszer olyan új funkciókat biztosít a frissítés után mint például a gyári Doze akkumulátor-kímélés, a Knock Code továbbfejlesztett, akár hat koppintást is lekezelõ verziója. A kezelõfelület újdonsága az Allow Peeking, mely lehetõvé teszi elolvasni az üzeneteket anélkül, hogy le kellene húzni az értesítési sávot és megnyitni az adott programot, amely az értesítést küldte.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei