LG G3: polikarbonát ház, QHD kijelzõ

2014.04.18| Phone Arena
Címkék:

LG G3

,

G3

,

LG G2

,

hátlapi gomb

,

QHD


A kisebbik dél-koreai gyártó nagyon várt LG G3 modelljérõl egyre többet lehet tudni.

A kisebbik dél-koreai gyártó nagyon várt LG G3 modelljérõl egyre többet lehet tudni. A Samsung és a HTC már ellõtte az idei nagyágyúkat, a Sony-é hamarosan piacra kerül, már szinte csak az LG-re várunk, mi lesz a legjobb okostelefon a gyártó égisze alatt 2014-ben. Az LG G3-ról ezúttal a bulgár Nixanbal oldal adott hírt, állítólag belsõs informátortól. Ez a forrás megerõsítette az 5.5 colos, QHD felbontású kijelzõ jelenlétét, állítólag maga a telefon igen megkapó és nem csak a minõsége miatt. A G3 várhatóan olyan kompakt lesz mint az 5.1 colos megjelenítõvel felszerelt Samsung Galaxy S5, csak épp még méretesebb kijelzõvel, ezt a kijelzõ körüli keret minimalizálásával érik el a fejlesztõk. Ahogy arról már írtunk és most megerõsítést nyert – az elõdjéhez képest nem fényes, hanem matt – polikarbonát burkolaton ezúttal is a hátlapon maradnak a gombok.

A készülékház hajaz majd a HTC One M8-ra, ugyanis szálcsiszolt megoldásra emlékeztetõ mintát kap. Az LG G2-vel szemben a G3-ban már levehetõ lesz a hátlap, így végre talán cserélhetõ lesz házilag is az akkumulátor és talán a microSD kártyát sem hagyják ki, amely a mai napig az elõdöt használók szinte egyetlen problémája a G2-vel. Az elõlapon ezúttal sem lesznek gombok, maradnak a már a G2-bõl ismertek, ám kisebbek lesznek annál, a mérnökök pedig megtartják a LED megvilágítást a kijelzõt lezáró gomb körül. Az LG G3 májusban debütál, így ez lehet az elsõ QHD kijelzõvel felszerelt telefon, amit nem kínai gyártó dob a piacra.

LG G3: polikarbonát ház, QHD kijelzõ

A Sprint oldalán felbukkant egy LG-LS990 nevû készülék, amely várhatóan az LG G3-at takarja. Az ottani adatok szerint a modell tényleg 5.5 colos, 1440×2560 pixeles kijelzõt kap, ezen felül elérhetõ lesz Android 4.4.2 KitKat rendszer, Qualcomm Snapdragon 800 SoC, 2.3 gigahertzen dolgozó Krait 400 CPU-val, LTE támogatás, 3 gigabájt RAM, 32 gigabájt belsõ tárhely, microSD bõvíthetõség 64 gigabájt támogatásig, 13 megapixeles kamera, valamint egy 2.1 megapixeles elõlapi kamera.



Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei