LG

LCD kijelzőt kap az LG G8 ThinQ

2018.06.13
Címkék:

LG

,

LG G8

,


A kisebbik dél-koreai gyártó várhatóan 4K felbontással hozza el az LG G8 ThinQ okostelefont.

Bár még csak nemrég kapható az LG G7 ThinQ, már a 2019-es G8-at pletykálják. Az Ice Universe szerint az LG G3 óta jelen lévő QHD felbontás helyett jövőre a 4K-t preferálja a gyártó, azonban nem OLED, hanem LCD alapokon, az OLED-et meghagyja a csúcs V szériának. Bár a forrás nem említette ennek okát, de feltehetően a virtuális valóság miatt döntenek így, ez ugyanis a 4K felbontással klasszisokkal jobb élményt biztosít, mint a jelenlegi QHD, amely jelenleg pixeles a VR szemüvegeken keresztül.

Az LG és a VR kapcsolata egyelőre igen szegényes, a cég ugyanis nem mutatott semmilyen érdeklődést ez irányba, viszont 2019-ben ez megváltozhat. Amennyiben megfelelő minőséget tudnak biztosítani, számos új felhasználót nyerhetnek meg maguknak.

Az sem kizárt, hogy a 4K kijelző egyszerűen marketing stratégia, a rivális Samsung a 2019-ben érkező Samsung Galaxy S10-ben szintén ezt a felbontást hozhatja el, ráadásul már januárban. Az LG ősszel mutatja be az LG V40 ThinQ modellt, amely szintén AMOLED panellel rendelkezik.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei