iPad mini 5

Külsőre változatlan, ám erősebb az új iPad Mini

2019.02.11
Címkék:

iPad mini 5

,


Az Apple iPad mini 5 látszatra nem változik semmit, minden lényeg a burkolat alatt módosul.

 

Közel három és fé évvel az iPad mini 4 után végre érkezik az utód, az iPad mini 5, méghozzá a 10 colos vagy a 6-os generáció iPad mellett. A japán Macotakara, Apple blog szerint a dizájn gyakorlatilag változatlan marad, erre utal a több, kiegészítőt gyártótól származó információ.

Ezek a megbízhatónak minősült források állítják, marad a Touch ID, a Lightning port, valamint a 3.5 mm-es jack port is, ahogy a masszív keret és az általános méretek. Ezek alapján az all-screen megjelenés, a Face ID és az USB C remények a kútba hullanak, illetve megmaradnak a legutolsó generációs iPad Prok számára. Az okok között egyértelmű, hogy a költséget jócskán megnövelné a keret vékonyítása, az arcfelismerő integrálása, azonban az Apple az iPad mini 5 árát szeretné lejjebb vinni az elődnél.

A 7.9 colos iPad mini 5 a 9.7 colos iPad (2018) 329 dolláros áránál alacsonyabban kell, hogy kezdjen, bár az iPad mini 4 továbbra is 399 dollárért rendelhető 128 gigabájtos verzióban. Négy év alatt átalakult az árazás, csak éppen a kis kompakt tablet nem követte. A mára elavult A8 processzort az Apple A10 vagy A10X váltja fel az új iPad miniben, ez utóbbi SoC dolgozik a 10.5 colos iPad Pro-ban.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei