Különleges színekkel jött a HTC U12+

2018.05.23| Android Police

A tajvani gyártó 2018-as zászlóshajója bemutatkozott dual kamerával és több ínyencséggel.

A HTC nem a legerősebb évek óta az androidos telefongyártók között, főleg, miután eladta egy részét a Google-nek, ennek ellenére gond nélkül összedobott egy igazán erős telefont. A tavalyi U11 és U11+ duó után nem sokkal az U12+ is megérkezett, érdekes módon az U12 kimaradt, csak egy fő telefonra fókuszáltak.

A HTC U12+ Android 8.0 Oreo rendszerrel, valamint HTC Sense csomaggal kerül a piacra. A gyors működésről Snapdragon 845 processzor gondoskodik nyolc maggal, 2.8 gigahertzes maximális órajelen, ezt 6 gigabájt RAM és 64 gigabájt táhely egészíti ki, utóbbi akár két terrabájtig bővíthető a Flex Storage-nek köszönhetően. Az U12+ kijelzője egy hat colos, QHD+ (2880×1440 pixel) felbontású Super LCD 6 panel HDR10 és DCI-P3 támogatással, rajta Gorilla Glass 5 védelemmel.

Különleges színekkel jött a HTC U12+

A megjelenés egyértelműen az előd modellt idézi, ám a „liquid surface” effekt visszatért az üveg hátlapra, a Ceramic Black és a Flame Red színekben egyaránt. Mindezt IP68 víz- és porállósággal teszi. Az idei modell fő változása egyértelműen két extra kamera hozzáadása. A hátlapi dual rendszer nem meglepő, itt egy 12 megapixeles, f/1.75 fényértékű fő lencse alatt a másodlagos 16 megapixeles, f/2.6-os telefotó optikával dolgozik együtt.

A funkciók között dual LED vaku, optikai és elektronikus képstabilizátor, valamint UltraSpeed Autofocus 2 is megtalálható. Videórögzítés maximum 4K felbontásban érhető el, ehhez 60fps-t tud biztosítani az U12+, a négy mikrofonnak köszönhetően Hi-Red audio-felvétellel.

Különleges színekkel jött a HTC U12+

A HTC U12+ az előlapon is két kamerával rendelkezik, mindkettő 8 megapixeles, 84 fokos szögben képes fotózni, a fényérték f/2.0. Bár a hivatalos tesztek sokszor nem mutatják meg egy telefon valódi képességeit a mindennapokban, de fontos megemlíteni, hogy a DxOMark-on 103 pontot ért el, mindössze a Huawei P20 Pro tudta ezt felülmúlni három kamerával.

Az audio részt a HTC USonic erősíti aktív zajcsökkentéssel, HTC BoomSound Hi-Fi kiadással és sztereó hangrögzítéssel, valamint támogatást élvez még a Qualcomm aptX HD is. Némi hátrány, hogy jack port nincs és adaptert sem ad a gyártó a telefon mellé. Adatkapcsolatra USB C 3.1, Bluetooth 5.0, kétcsatornás Wi-Fi, NFC, HTC Connect, AirPlay, Chromecast, DLNA és Miracast is használható, a biztonságról a hátlapi ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A beépített akkumulátor 3500 mAh kapacitású és támogatja a QuickCharge 3.0 gyorstöltést. A HTC U12+ már előrendelhető Európában 799 eurós áron.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Zászlóshajó készülékkel tér vissza a HTC

Zászlóshajó készülékkel tér vissza a HTC

2022.03.02
| GsmArena
A 2018-as HTC U12 + óta nem láthattunk zászlóshajó okoskészüléket a HTC-től.
Videón a Xiaomi Mi 8

Videón a Xiaomi Mi 8

2018.05.24
| Phone Arena
Élőben látható a kínai nagyágyú Xiaomi Mi 8 modellje.
Különleges színekkel jött a HTC U12+

Különleges színekkel jött a HTC U12+

2018.05.23
| Android Police
A tajvani gyártó 2018-as zászlóshajója bemutatkozott dual kamerával és több ínyencséggel.
HTC U12+ - nincs több kérdés

HTC U12+ - nincs több kérdés

2018.04.10
| Phone Arena
Lefotózták a hamarosan bemutatásra kerülő HTC U12+ dobozát.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei