Különleges mobiltelefont mutat be a magyar piacon a svéd Doro

2015.05.20| Doro

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét az idősebb generációnak szánt mobileszközök piacvezető gyártója, a svéd Doro. A hazai piacon a Vodafone kínálatában elérhető Doro PhoneEasy 508 telefon különlegessége, hogy rendkívül egyszerűen kezelhető, és nagyméretű, olvasható feliratokkal ellátott billentyűzetet kapott.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét az idősebb generációnak szánt mobileszközök piacvezető gyártója, a svéd Doro. A hazai piacon a Vodafone kínálatában elérhető Doro PhoneEasy 508 telefon különlegessége, hogy rendkívül egyszerűen kezelhető, és nagyméretű, olvasható feliratokkal ellátott billentyűzetet kapott. Van rajta továbbá egy vészhívógomb, melynek megnyomásával a telefon automatikusan SMS-t küld az erre a célra, előre beállított öt kontaktnak, illetve azonnal tárcsázza is ezeket mindaddig, amíg valamelyikük nem fogadja a hívást.

Az idősebb generáció tagjait sok esetben a jelenleg széles körben elérhető készülékek nehéz kezelhetősége, illetve a billentyűk és a kijelzőn megjelenő feliratok kis mérete tartja vissza a mobilhasználattól, holott számukra ez mind a családtagokkal és barátokkal való kapcsolattartás érdekében, mind az esetleges vészhelyzetek során különösen fontos lenne.

Különleges mobiltelefont mutat be a magyar piacon a svéd Doro

A Doro célja, hogy az idősek igényeinek megfelelő mobiltelefonok kifejlesztésével és gyártásával megszüntesse a különböző generációk közötti technológiai szakadékot. A vállalat ennek érdekében évek óta kiterjedt kutatás-fejlesztési tevékenységet folytat, amelynek eredményeként készülékei mára világszerte több mint harminc országban érhetőek el, s így a Doro az időseknek szánt mobileszközök piacvezető gyártója.

A gyártó magyarországi kínálatának legújabb tagja, a Doro PhoneEasy 508 egy kifejezetten könnyen kezelhető, jól áttekinthető menürendszerrel rendelkező telefon. A készülék magas felbontású, jól látható kijelzője, nagyméretű, olvasható feliratokkal ellátott billentyűzete, kontrasztos háttérvilágítása és erőteljes, tisztán hallható hangja egyaránt hozzájárul az idősebbek mobilhasználatának megkönnyítéséhez. A telefonon található vészhívógomb megnyomásával a PhoneEasy 508 automatikusan SMS-t küld az erre a célra, előre beállított öt kontaktnak, illetve azonnal tárcsázza is ezeket mindaddig, amíg valamelyikük nem fogadja a hívást. A PhoneEasy 508 a Vodafone üzleteiben és online értékesítési felületén lesz elérhető.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei