Samsung Galaxy A90

Különleges kamerát hoz a Galaxy A90

2019.04.04

Forgó és csúszkás kamerával érkezik a Samsung Galaxy A90.

Már korábban is sejtettük, hogy a Galaxy A90 pop-up kamerával kerül a piacra, a friss render azonban megdöbbentő részletre mutatott rá. Ezek szerint a Galaxy A90 slider kialakítással prezentálja a felugró kamerát, amely egyébként dual szenzort rejt, megfordítva szelfi kameraként funkcionál. A fotókat IceUniverse adta hírül Twitteren, alig egy héttel előtte az OnLeaks pedig a csúszkát és a fordítható megoldást erősítette meg.

Ennek az összeállításnak számos előnye van, például nincs szükség előlapi kamerára, ezáltal nincs notch, szenzorsziget, viszont ezért cserébe nincs beszéd hangszóró sem, akusztikus kijelzővel felszerelt a Galaxy A90. Adatvédelem szempontjából sem hátrány, hogy összecsúsztatva a kamera nem „lát ki”. Némi hátrány, hogy emiatt nincs arcfelismerés sem, cserébe a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó nem maradt ki. 

A Samsung Galaxy A sorozattól nem áll messze a kísérletezés, ez a széria kapott először négykamerás modellt, de szintén A családtag volt a Samsung első lyukas kijelző és notchos telefonja is. A Samsung Galaxy A90 április 10-én mutatkozik.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei