Messenger

Küldj egy hold jelet a Messenger sötét módhoz!

2019.03.04

Egy egyszerű trükkel bekapcsolható a Facebook Messengerben a sötét mód.

A Facebook Messenger a világ egyik legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazása, ezért is érthetetlen, hogy miért nincs évek óta éjszakai mód benne. Egy most leleplezett Easter Eggnek köszönhetően Android és iOS rendszeren is szinte mindenki számára elérhető az éjszakai mód, ahogy azt az XDA-t olvasva megtudtuk.

A megoldás nagyon egyszerű, egy Messenger kontakt számára egy hold jelet kell csak küldeni. Ekkor holdak esnek le a képernyő tetejéről, a rendszertájékoztat, hogy megtaláltuk a sötét módot és voilá, a saját profilunk alatt máris be-, illetve kikapcsolható a szemkímélő lehetőség.

Ha ez nem történik meg – mint szerkesztőségünk egyik tagjával –, akkor ki kell lépni a programból, majd vissza és újra a hold jelre nyomni hosszan. Ha még most sem megy, akkor érdemes többször elküldeni az emojit, esetleg újraindítani a telefont, ellenőrizni, hogy a legújabb verziójú Messenger fut-e a készüléken. Ha ezek egyike sem jön be, akkor kénytelenek vagyunk várni, mert a Facebook sorban kapcsolja be ezt a funkciót a profilokban.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei