Telekom

Korlátlan net és beszélgetés feltöltőkártyásoknak is

2019.10.03

Adj értelmet a korlátlanságnak azzal, hogy tudatosan használod a Tettek hálózatát!

  • A Telekom lebontja a korlátokat Domino-kártyásai számára: már számukra is elérhetők a korlátlan belföldi csomagok
  • Korlátlan net és beszélgetés is választható
  • A Telekom alkalmazásban azonnal aktiválhatók a csomagok, az egyenleg terhére.

Korlátlan net, korlátlan beszélgetés, ez az igény azokban is sokszor felmerül, akik azért használnak felöltőkártyás előfizetést, mert kontrollálni szeretnék a költségeiket. A Telekomnál már a feltöltőkártyás ügyfelek számára is elérhetők a korlátlan csomagok, így október elsejétől a Dominósok is átélhetik a korlátlanság élményét. Az új Domino konstrukciókat belföldi használatra hozták létre. 1, 3 vagy 30 napos konstrukciókban.

A Domino előfizetők rugalmasan, személyre szabva vehetik igénybe a korlátlan opciókat, attól függően, hogy mennyi ideig van szükségük a korlátlanságra, és a net vagy inkább a beszéd fontosabb számukra. A korlátlan Domino élmény rendkívül egyszerűen, a Telekom alkalmazáson vagy egyéb ügyfélszolgálati csatornákon keresztül aktiválható, és az előfizető azt is eldöntheti, hogy 1, 3 vagy 30 napig szeretné élvezni a korlátlanság előnyeit.

Az a Domino ügyfél, aki korlátlanul szeretne netezni, egy napos konstrukcióban 990 forintért teheti meg, és ezért EU-roaming helyzetben 1,5 gigabájt erejéig külföldön is netezhet. A három napos korlátlan net ára 1490 forint, benne 2 gigabájt EU roaming használattal. A 30 napos korlátlan net (melyből 15 GB használható fel az EU-ban), 9900 forintba kerül. Hálózaton belüli alapdíjas hívásokra 300 forintért 1 napra, 600 forintért 3 napra, míg 2990 forintért a Domino Mobil S 30 napra nyújt továbbra is korlátlan szabadságot.

Az alapdíjas irányokba korlátlan belföldi és EU-roaming helyzetben is érvényes hívás 1 napra 490, 3 napra 1190, míg 30 napra 9900 forintos Domino Mobil L keretében elérhető – megrendeléskor ennyit von le a rendszer a Domino előfizető egyenlegéből. Az ügyfelek a mobilnet csomagokat a Telekom alkalmazáson keresztül tudják megrendelni, a többi konstrukció bármely ügyfélszolgálati csatornán keresztül elérhető.

További információ a konstrukciókról:

A Telekom minden ügyfélköre számára biztosítja a korlátlan net élményét a Tettek hálózatán, és arra buzdítja őket, hogy okosan, tudatosan használják az internetet. A XXI. században napi szinten karakterszámok milliárdjai, internetes tartalmak tízezrei látnak napvilágot. Ha telefonunkkal online vagyunk, szinte 0-24 órában zúdul ránk a posztok és egyéb internetes tartalmak folyama és véget nem érő sokasága. Tudatos nethasználattal mindannyian tehetünk azért, hogy elkerüljük a tartalom- és like-függőséget, felismerjük az álhíreket és fellépjünk az internetes zaklatás ellen.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei