OneDrive

Korlátlan, ingyen tárhely a Microsofttól

2014.10.30

A Microsoft legújabb akciójában az Office 365 előfizetéssel rendelkezők korlátlan és ingyenes OneDrive tárhely hozzáférést kapnak.

A Microsoft legújabb akciójában az Office 365 előfizetéssel rendelkezők korlátlan és ingyenes OneDrive tárhely hozzáférést kapnak. A cég agresszívan próbálja bevenni szolgáltatásaival a piacot, így az elmúlt hónapokban egyre komolyabb akciókat és kedvezményeket biztosít a felhasználóknak. Mától minden Office 365 előfizetéshez jár az említett OneDrive tárhely, méghozzá ingyenesen és korlátlan mértékben, a felhő alapú szolgáltatás és a fájlok hozzáférhetők asztali számítógépről, tabletről és mobilról egyaránt a dedikált OneDrive alkalmazás segítségével. Az app letölthető nem csak Windows Phone, de iOS és Android modellekre egyaránt.

/txt/hirek/kepek/OfficeUNLIMITED_SISU_finalBranded_20141030.png

A megnövelt tárhely elérhető lesz hónapokon belül az Office 365 Home, Personal és University felhasználóknak egyaránt, nem csak az üzleti csomagot megvásároltaknak jár. Az Office 365 már havi 7 dollártól elérhető, ez egy számítógéphez, egy tablethez és egy mobilhoz használható fel. A legjobb ár-érték arányt azonban az Office 365 Home adja, hiszen öt PC, öt táblagép számára ad elérhetőséget havi tíz dollárért, valamint ingyen Skype percek is járnak mellé.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei