Samsung Galaxy S6 edge

Komoly RAM gondok a Galaxy S6-oknál

2015.04.28

A Samsung Galaxy S6 és S6 edge tulajdonosoknak egyre inkább feltűnik, hogy rendkívül sok RAM-ot használnak a készülékek, amely akár a napi használatban is észrevehető, zavaró.

A Samsung Galaxy S6 és S6 edge tulajdonosoknak egyre inkább feltűnik, hogy rendkívül sok RAM-ot használnak a készülékek, amely akár a napi használatban is észrevehető, zavaró. A gond annyi, hogy a készülékek memória kezelése nem az igazi, a 3 gigabájt RAM-ból fixen legalább 2-t foglalnak le az olyan appok mint a WhatsApp vagy a Facebook, így minden mást nemes egyszerűséggel a háttérben bezár a telefon még akkor is, ha éppen az előbb nyitotta meg a felhasználó. Ilyen például a böngésző is, amely túl sokszor tölti be újra az oldalakat, elég az is, hogy éppen csak átkattintson valaki egy kommentet írni a Facebookra, a Chrome-hoz visszatérésnél már újra a betöltés fogadja.

/txt/hirek/kepek/galaxys6-18_20150428.0.png

Ebből adódóan a fennmaradó szabad memória mindössze 200-400 megabájt. Sokak szerint ez még mindig az Android 5.0 Lollipop ismert hibája, bár tény és való, hogy más modelleknél közel sem ennyire feltűnő a háttérfolyamatok bezárása. Remélhetőleg a Samsung hamarosan javítja a hibát.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei