Kicsi és könnyű aktivitásmérő hatalmas akcióval!

2019.05.22
Címkék:

amazfit

,

band 3

,

tomtop


61 százalékos leárazás egy Xiaomi termékre.

A mindössze 32 grammos széles látószögű 1.23 inches színes IPS LCD kijelzővel rendelkező aktivitásmérő kényelmesen viselhető az egésznap folyamán. A széles látószögű kijelzőnek köszönhetően, a képernyő minden szögben jól látható.  Az Amazfit Band 2-öt egy 2.5D csiszolt üveg borít, ami egy 3. generációs Gorilla Glass védelemmel és egy különleges ujjlenyomattaszító bevonattal rendelkezik. A kijelző alatti gomb segítségével kapcsolhatjuk be a kijelzőt, ennek köszönhetően elkerülhető a véletlen kijelző érintés.

Kicsi és könnyű aktivitásmérő hatalmas akcióval!

Függetlenül attól, hogy viszed-e az edzésekre a telefonodat vagy sem, az Amazfit Band 2 gyakolati módja telefon nélkül is használható. A testmozgás idejét, a pulzus adatokat és a elégetett kalóriát az okosóra kijelzőjéről is könnyedén kiolvashatjuk.  Részletesebb adatokat az MiFit alkalmazáson belül tudsz elérni, amihez az kell, hogy a Amazfit Band 2 szinkronizálva legyen a telefonoddal. Az új generációs pulzusmérőnek köszönhetően pontosabb adatokat kapunk alacsonyabb energiafogyasztás mellett. Az Amazfit Band 2 a mozgás tevékenységek mellett rögzíti például a szívfrekvencia változásokat, a pihenő szívritmust és a pulzus zónát. Emellett éjszaka automatikusan rögzíti az alvást és elemzi annak minőségét.

Kicsi és könnyű aktivitásmérő hatalmas akcióval!

Az aktivitásmérőt használhatjuk akár úszáshoz is mivel a termék megkapta az 5 ATM vízállósági besorolást. Könnyedén váltogathatunk a zenék között a kedvenc lejátszási listánkban, akár meg is állíthatjuk majd elindíthatjuk a zeneszámokat az Amazfit Band 2 segítségével. Az aktivitásmérőt most 61 százalékos leárazással megvásárolható a Tomtop kínálatából, így mindössze kevesebb mint 17.000 forintért már a miénk lehet.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei