LG G7 One

Két olcsóbb LG G7 változat érkezik

2018.08.28

Az LG két olcsóbb változatot mutat be az LG G7-ből.

Napokon belül kezdődik Berlinben az IFA expo, a kisebbik dél-koreai gyártó azonban már most elkezdte csepegtetni, mire is számíthatunk. A G7 család tovább nő, bemutatják az LG G7 One és az LG G7 Fit modelleket. Mindkét új mobil 6.1 colos, QHD+ felbontású kijelzővel, valamint 3000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, akárcsak az LG G7 ThinQ.

LG G7 One és LG G7 Fit

Az LG G7 One talán az érdekesebb, hiszen ezen az Android One rendszer fut, amely egy módosítatlan Android rendszer, úgy kapják a felhasználók, ahogy a Google azt megálmodta, valamint minden frissítést azonnal megkapnak pont emiatt. A burkolat alatt a tavalyi év csúcs processzora, a Snapdragon 835 található 4 gigabájt RAM és 32 gigabájt tárhely mellett, ez utóbbi bővíthető. A képeken jól látható a hátlapi dual kamerarendszer, ám erre nem térnek ki a részletek.

Az LG G7 Fit más kategóriában játszik, itt már csak Snapdragon 821 chipset található, ez 2016-ban jelentette a legjobbat. Hozzá 32 vagy 64 gigabájt tárhely érhető el, a Bluetooth modul is 4.2 a One 5.0 verziójához képest, azonban mindkét újdonságban elérhető USB C, NFC és Qualcomm QuickCharge 3.0 gyorstöltés.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei