Két okosóra egy áráért!

2019.07.01| Cafago
Címkék:

kospet

,

optimus

,

v12

,

cafago


A Kopset Optimus és a Kospet V12 nagyon kedvező akcióban megvásárolható.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A KOSPET ismét egy új okosórával, a Kospet Optimus-szal drukkolt elő, ami egy 4G-vel, két független processzorral, két különböző operációs rendszerrel és még sok mással is rendelkezik. 

Két okosóra egy áráért!

A Kospet Optimus klasszikus kör alakú, nagy felbontású, 1.39 hüvelykes, AMOLED kijelzővel és körülötte fém kerettel rendelkezik. Az óra szíja csereélhető, így egy másik, 24 mm-es szíjjal is hordható. A panel oldalán két fizikai gomb található, valamint helyet kapott egy 8MP-es kamera is az órán.  Normál módban az alkalmazásokért a két intelligens processzor, a Lem9 és a Makibes m3 a felelős, viszont, ha az órát tartós üzemmódra kapcsoljuk, akkor egyszerűbb adatfeldolgozásért a NRF52840 Bluetooth chip felel. Az óra akkumulátora hosszú ideig működik, ha főleg olyan funkciókra használjuk, mint például idő kijelzése. A Kospet Optimus 16 GB belső memóriával és 2 GB RAM-mal rendelkezik, valamint az Android 7.1.1 + Lite operációs rendszer fut rajta.

Ha a Cafago oldalán az Optimus mellé választunk egy Kopset V12 okosórát akkor az utóbbi ára mindössze, 2.500 forintért vásárolhatjuk meg 7.500 forint helyett. Az Optimus ára egyébként szintén nagyon kedvező, mivel a 60 százalékos leárazásnak köszönhetően, 40.000 forintért megvásárolható.

 Két okosóra egy áráért!

A Kospet V12 sport karóra hátoldalában integrált pulzus- és vérnyomásmérő szenzor segítéségével 90-95%-os pontosságú eredménnyel mérhetjük meg a pulzusszámunkat vagy esetleg a vérnyomásunkat.  A V12 okosóra multisport funkcióval is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az órában előreintegrált mozgás formák közül választhatunk, ezáltal még pontosabb eredményeket kaphatunk, hiszen különféle mozgás fajtáknál másképpen változik a pulzusszámunk vagy éppen más ütemben égetjük a kalóriát. Az órát többek között használhatjuk futáshoz, kosárlabdázáshoz, kerékpározáshoz vagy esetleg úszáshoz. Utóbbinál oda kell figyelnünk, hogy csak korlátozott ideig használhatjuk az úszómedencében, de ennek ellenére az óra IP67 tanúsítvánnyal rendelkezik, így bátran használhatjuk esőben is.

 Két okosóra egy áráért!

Ez az okosóra nem csak arra a sportolás közben produkált teljesítmény mérésre alkalmas, mivel nyomon tudod követni többet között a napi megtett lépésszámot, távolságot, elégetett kalóriát, figyeli az alvásodat valamint mint minden okosóra értesít ha hívásod vagy éppen SMS-ed, E-mail-ed érkezett. Emellett a Facebook, a Gmail és az Instagram alkalmazások értesítései is megjelennek az óra 240x240 pixeles 1.3 hüvelykes IPS kijelzőjén. A méreteit tekintve az óra megegyezik egy hagyományos óra nagyságával, mivel a számlap átmérője mindössze 40milliméteres.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei