Két okoskarkötő egy áráért!

2019.11.08| Cafago
Címkék:

huawei

,

band 4

,

band 5i

,

cafago


Karácsonyi ajándéknak tökéletesek lehetnek!

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Honor Band 4 okoskarkötő különlegessége, hogy az alvás- és pulzusfigyelőn túl 50 méteres mélységig vízálló, valamint úszásfigyelővel is rendelkezik: méri az úszás sebességét, a csapásszámot és a megtett távolságot is, majd kiértékeli a teljesítményt. Ezen kívül több edzéstípust is felismer, úgy, mint például a kül- és beltéri futást, sétát, vagy a kültéri biciklizést is.

Két okoskarkötő egy áráért!

A Honor Band 4 a nap minden percében figyeli a pulzusszámot, és túl magas pulzus esetén riaszt akár alvás közben is. Mivel a megfelelő minőségű alvás elengedhetetlen a regenerálódáshoz, a TruSleep alvásfigyelő technológiával felszerelt készülék képes többek között az álmatlanság, a könnyű és mélyalvás, a könnyű ébredés, intenzív álmok és rendszertelen alvási szokásokkal kapcsolatos állapotfelmérésre és tanácsadásra is. Éjszaka az infravörös technológia segítségével figyel a készülék.

Két okoskarkötő egy áráért!

A Honor új okoskarkötője ezeken kívül még számos más praktikus, intelligens funkcióval rendelkezik.  Ilyenek például az online számfelismerés, de lehetőség van a bejövő hívások, az üzenetek kezelésére vagy más, egyéb értesítések megjelenítésére. A Band 4 akár távirányítóként is használható a telefonhoz, például fotók és szelfik készítésekor. A Honor Band 4 elérhető fekete, narancssárga és rózsaszín színekben a Cafago oldalán mindössze 10.000 forintért.

Két okoskarkötő egy áráért!

 

A Honor legújabb okoskarkötője, a Honor Band 5i folyamatosan figyeli viselője szívverését, számos sport- és fitneszmódban használható, 0,96”  Full Colour érintőképernyője pedig személyre szabható.  A Honor Band 5i egész nap valós időben méri a pulzust, és a Huawei TruScreen 3.0 technológiának köszönhetően minden eddiginél pontosabb adatokat szolgáltat az állóképességről. A pulzusmérő nem villog éjjel, hogy ne zavarja az éjszakai pihenést, viszont rezgéssel és villogással figyelmeztet, ha az aktuális pulzusszám meghaladja az előre beállított értéket.

Két okoskarkötő egy áráért!

Az eszköz megbízható társ mindenféle testmozgásban, követi az edzéseket és javaslatot tesz a fejlődésre. A Honor Band 5i számtalan kül- és beltéri sporttevékenységet támogat, például a szabadtéri futást, a futópadon végzett edzést, lovaglást, kerékpározást, túrázást, gyaloglást, úszást, elliptikus tréneren vagy evezőgépen végrehajtott feladatokat.A Honor Band 5i elérhető fekete, zöld és rózsaszín színekben a Cafago oldalán mindössze 9.000 forintért.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei