Xiaomi Mi 6

Készülőben a Xiaomi Mi 6

2016.10.28
Címkék:

Xiaomi Mi 6

,

Xiaomi

,

Mi 6


Friss pletykákat kaptunk a kínai gyártó jövőre bejelentésre kerülő felsőkategóriás telefonjáról.

Most, hogy a cég bemutatta a Xiaomi Mi Note 2 okostelefont, pont ideje, hogy a következő nagy dobásról kezdjünk beszélgetni. A Mi széria prémium családjának legfrissebb tagja lesz a 2017-es évben a Mi 6. Meglepő lehet, de a Xiaomi úgy döntött, a fejlesztésekhez a vásárlókat is megkérdezik, avagy szavazni lehet arra, milyen tudást kapjon az újdonság.

http://www.telefonguru.hu/images/content/Mi-Note-2-1.jpg

Az első lehetőség a csúcskategória megtartása, tehát a legújabb, nyolcmagos Snapdragon processzor, sok RAM, könnyű és fém készülékház jellemezhetné a Xiaomi Mi 6-ot. Szó eshet még arról is, hogy lefokozzák a termékcsaládot, így egy középkategóriás Snapdragon 6 processzor kerülhet a tudáslistába, ez esetben az extrát a hátlapi dual kamera és az optikai képstabilizátor jelentené, optikai zoommal együtt. A legolcsóbb telefonok közé való besorolás bár elég valótlan, mégis választható opció. Így olcsón lehetne Snapdragon 6 CPU-val felszerelt telefonhoz jut, szintén optikai zoommal és dual kamerával, ám OIS nélkül. Ti mit választanátok? Van már elég olcsó telefon vagy túl sok a prémium a Xiaominál?

http://www.telefonguru.hu/images/content/mitobb.jpgA cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


Igen, napi rendszerességgel
Igen, heti rendszerességgel
Igen, néha
NemKorábbi szavazások eredményei