gearvita

Kedvezményes árú okosórák a Huami-tól

2019.08.10

A pulzurmérővel, elhízás kalkulátorral és beépített sport alkalmazásokkal érkező páros most akciós áron rendelhető.

A nagyobb gyártók, mint amilyen az Apple, a Huwei vagy éppen a Samsung mostmár évről-évre mutatják be új okosóráikat, illetve karkötőiket, amelyek már nem csak a legnépszerűbb mobilos funkciókat képesek használni, hanem új, hasznos szolgáltatásokat is nyújtanak. Pontosabban ebbe a sorba illeszkedik a HUAMI AMAZFIT GTR okosóra is, amely elsősorban azok számára tökéletes választás, akiknek szükségük van egy könnyű és megbízható társra a mozgás mellé.

A HUAMI AMAZFIT GTR Smartwatch kétféle kiadásban, 47 és 42 mm-es verzióban jelent meg, amelyek 454*454, illetve 390*390-es felbontású kijelzővel rendelkeznek. Mindkét óra 12 beépített sport módot (séta, biciklizés, síelés, futás stb.) tartalmaz, amelyek segítségével folyamatosan monitorozhatjuk teljesítményünket, és bármikor visszanézhetjük, hogy mikor milyen terhelésnek voltunk kitéve.

A pulzusmérővel, elhízás kalkulátorral és még számos egyéb egészségügyi funkcióval felszerelt okosóra használatával így könnyedén felmérhetjük egészségügyi állapotunkat, ráadásul az előre telepített alkalmazások segítenek abban is, hogy eddzünk a hétköznapok során.

Az egészségügyi és sport funkciók mellett a HUAMI AMAZFIT GTR a klasszikus okosóra szolgáltatásokat is biztosítja, a telefonunkkal párosítva reagálhatunk a hívásokra, látjuk a mobilunkra érkezett üzeneteket és értesítéseket, elérhetjük a zenelejátszót és szükség esetén a telefonunkat is megkereshetjük vele.

A HUAMI AMAZFIT GTR Smartwatch jelenleg akciós áron rendelhető, így a 42 mm-es modellnél az ALGTR42mm kuponkódot használva 199 helyett 120, míg a 47 mm-es óránál az ALGTR47mm kódot beírva 166 helyett 126 dollárért rendelhetünk. 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

  SZAVAZÁS

  Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


  Igen
  Nem, de tervezem
  Nem, és nem is tervezem  Korábbi szavazások eredményei