Karácsonykor ingyen hipernetezhet minden telenoros

2015.12.14| Telenor

A Telenor ügyfelei idén karácsonykor utazás közben és az otthonuktól távol is elérhetők maradnak a neten, a vállalat ugyanis december 24-én, 25-én és 26-án ingyen biztosítja a Hipernet használatát belföldön minden havidíjas és feltöltőkártyás ügyfele számára.

A Telenor friss internetes kutatása szerint a felhasználók mintegy háromnegyede okostelefont szeretne kapni karácsonyra. Egy okostelefon képességeit pedig csak mobilinternettel lehet teljes mértékben kihasználni, azzal ugyanis nem csak wifi hálózatok közelében maradhat kapcsolatban a felhasználó ismerőseivel, hanem mindig elérhető marad, ráadásul minden friss információ rendelkezésére áll az időjárástól kezdve a közlekedési menetrendekig.

Idén karácsonykor a Telenor minden, aktív adatcsomaggal rendelkező ügyfele korlátok nélkül megtapasztalhatja, hogy milyen előnyöket kínál a mobilinternet használata, hiszen a vállalat számukra díjmentesen elérhetővé teszi Hipernet hálózatát 2015. december 24-én, 25-én és 26-án. A szenteste és karácsonykor bonyolított mobilinternetezés nem változtatja az eredeti adatkeretet sem a feltöltőkártyás, sem a havidíjas, sem pedig az üzleti ügyfelek esetében. Ezen a három napon azok a telenorosok is ingyen tudnak hipernetezni, akik egyébként még nem használnak mobilinternetet. A Telenor kutatása alapján a felhasználók a karácsonyi jókívánságok küldésére és fogadására, valamint receptek keresésére fogják használni az ingyenes Hipernetet.

Karácsonykor ingyen hipernetezhet minden telenoros

„Bármilyen rohanó világban is élünk, mindannyian nagyon vágyunk azokra a kellemes és nyugodt pillanatokra, melyeket a szeretteink körében élhetünk át. A Hipernet segítségével azokkal is megoszthatjuk az ünnep legszebb pillanatait, akikkel nem lehetünk együtt. Ezért idén karácsonykor valamennyi ügyfelünk díjmentesen használhatja az ország egész területén elérhető szupergyors Hipernet hálózatunkat. Ez a mi ajándékunk ügyfeleinknek” - mondta Mike Michel, a Telenor Magyarország kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Telenor még márciusban elérhetővé tette 4G szolgáltatását minden olyan ügyfele számára, aki 4G-s készülékkel rendelkezik, november közepén pedig bejelentette, hogy fokozatosan, minden ügyfele számára elérhetővé teszi a Hipernet 4G-t maximális, akár 150 Mbit/s-os letöltési sebességgel – amennyiben ezt az általuk használt mobilkészülék támogatja.

A vállalat internetes kutatásának eredményei szerint a felhasználók már több mint háromnegyede használ mobilinternetet. Ez a szolgáltatás csupán kicsivel népszerűbb a férfiak körében (81,32%), mint a nőknél (72,03%), és nagyon hasonló arányban népszerű a fővárosban (82,67%), mint vidéken (74,2%). A Hipernetben rejlő lehetőségeket az ügyfelek egyre szélesebb köre tudja kihasználni, hiszen év végére a Hipernet-lefedettség eléri a 97 százalékot.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei