huawei

Júniusban jön a Huawei mobilokra az EMUI 9!

2019.06.05
Címkék:

huawei

,

emui9


Júniusban megérkezik a 2016 és 2018 között kiadott Huawei mobilokra is a Pie-ra épülő új EMUI.

Június elejére világszerte már 80 millió okostelefonra érkezett meg a Huawei új felhasználói felülete, az EMUI 9. A frissítést követően olyan funkciók lesznek elérhetőek, mint a grafikai teljesítményért felelős GPU Turbo 2.0 és a teljes képernyős gesztusvezérlés.

A szoftverfrissítés kifejezetten a gyártó utóbbi három évben bemutatott sikerszériáinak okostelefonjait érinti, és június végéig akár 100 millió okostelefon-felhasználó készülékére érkezhet meg. Az EMUI 9 frissítés június 3-tól folyamatosan válik elérhetővé, így megkapják a P20 és P10 sorozat, a Mate 10, a Mate 9, a Nova 3, a Mate 20 Lite és a Mate RS készülékek tulajdonosai.

Az EMUI 9 a jobb felhasználói élmény érdekében közel 10 százalékkal csökkentette a konfigurációs elemeket, valamint lehetővé teszi az okostelefonok kényelmes egykezes használatát is. A szoftverfrissítésnek köszönhetően a gyártó régebbi okostelefonjain is elérhetővé válik a teljes képernyős gesztusvezérlés, a GPU Turbo 2.0, amely a készülékek grafikai teljesítményét növeli majd, valamint a készülékek akkumulátorának energiafelhasználása is hatékonyabb lesz általa. 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

  SZAVAZÁS

  Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


  Igen
  Nem, de tervezem
  Nem, és nem is tervezem  Korábbi szavazások eredményei