honor

Jön az új EMUI a Honor készülékekre is

2019.07.08
Címkék:

honor

,

honor 9

,

honor 10


Számos HONOR modell kapja meg hamarosan az EMUI 9.1-es, Android Pie-on alapuló verzióját.

A Honornál hosszas tesztek után felkészültek arra, hogy hamarosan kiküldjék az EMUI új, 9.1-es verzióját, amely az Android Pie-on alapul. Az EMUI legújabb verziója pedig számos apró újítást hoz és az ígéretek szerint a mobilok teljesítményét is kiegyensúlyozottabbá teszi.   

A bejelentés szerint az EMUI 9.1-es frissítés 2019 harmadik negyedévében várható a Honor View20, Honor View10, Honor 10, Honor 9, Honor Play, Honor 8X, Honor 10 Lite, Honor 9 Lite és Honor 8A készülékekre.

A lite és afeletti modellekre az egyszerűbb és felhasználóbarátibb kezelőfelületen túl jön a GPU Turbo 3.0 is, ami már 25 népszerű játékkal kompatibilis és alacsonyabb energiafelhasználást biztosít. Az alkalmazások gyorsabb és zökkenőmentes működéséről pedig a frissítéssel érkező EROFS fájlrendszer gondoskodik. A menürendszer színei egységesebbek lettek, a kezelőfelület az egyszerűség és az átláthatóság jegyében készült, a csengőhang beállításakor pedig saját vagy előre telepített videót is beállíthatunk.

A Honor egyúttal azt is bejelentette, hogy az Android Q elérhető lesz a Magyarországon már kapható Honor View20, Honor 20 Lite, illetve az augusztusban érkező Honor 20 készülékekre.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

  SZAVAZÁS

  Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


  Igen
  Nem, de tervezem
  Nem, és nem is tervezem  Korábbi szavazások eredményei