Jön az első 5G-s Huawei mobil

2019.07.12| Venturebeat
Címkék:

huawei mate 20 x 5g

,

5g


A Huawei Mate 20 X 5G már július végén megérkezhet a nagyobb európai országokba.

Noha az 5G-s hálózatok még csak most épülnek ki, a nagy mobilgyártók máris lecsaptak a lehetőségre, és szinte mindegyikük bejelentett már egy vaqy több olyan készüléket, ami támogatja a villámgyors technológiát. Igaz, a Huawei esetében például a hajtogatható mobil lett volna az első 5G-s készülék, ám annak megjelenését elhalasztották, így maradt a Huawei Mate 20 X speciális kiadása.

Az 5G-s telefon ugyanakkor nem sokban tér el technikai jellemzőiben a sima 20 X-től, hiszen ugyanúgy 7,2 hüvelykes AMOLED kijelzőt kap, amit egy 24 MP-es előlapi és egy háromoptikás, 40 MP-es hátlapi kamera egészít ki. Változást leginkább a Kirin 980 processzor jelent, amire helytakarékossági okokból volt szükség, illetve a 20 X 5,000mAh-es akkumulátora helyett itt "csak" egy 4200mAh-es darab került a telefonba. Cserébe viszont az 5G-s mobil támogatja a 40W-os SuperCharge 2.0 gyorstöltést, így nem feltétlenül jelent problémát a kisebb aksi.

A kínai gyár pedig bejelentette, hogy a mobil végre világszerte felkészült a debütálásra, és július végén több országban, így például az Egyesült Királyságban és Olaszországban is megjelenik, mint az első 5G-s Huawei telefon.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei