huawei

Jön a Huawei Mate 30 Lite!

2019.07.22
Címkék:

huawei

,

mate

,

30

,

lite


A múlt héten már láthattuk, hogy a közelgő Huawei Mate 30 Lite megjelent a TENAA-n, ahol több, kulcsfontosságú adat került napvilágra.

A  Weibo nevű portálon keresztül részletesebb leírást osztottak meg a készülékkel kapcsolatban. Az is kiderült, hogy Mate 30 Lite, nova 5i Pro-ként fog megjelenni Kínában.

Az új képek megerősítik a korábbi felvetéseket, miszerint egy 6,26 hüvelykes kijelzővel és egy négykamerás beállítással fog piacra kerülni a készülék. A legfrissebb képek alapján elmondható, hogy az okostelefon a Mate 20 sorozat hátlapjához hasonlóan, textúrázott lesz.  Szinte biztosra mondható, hogy a Mate 30 Lite egy 48MP-es fő kamerával, egy 8MP-es és két darab 2MP-es érzékelővel fog rendelkezni.

Az okostelefont a legújabb Kirin 810 lapkakészlet hajtja, amely a múlt hónapban a nova 5 sorzatban debütált. A másik kulcskomponens a 3900 mAh-es akkumulátor. A megbízható információk szerint a nova 5i Pro-t augusztusban tervezik bejelenteni, ami azt jelenti, hogy a Mate 30 Lite-ot szeptember elején láthatjuk az európai üzletekben.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei