Apple

Jó hír: mégsem késik az iPhone 8

2017.07.27
Címkék:

Apple

,

iPhone 8

,

tok

,


Már másfél hónap sincsen hátra az új iPhone-ok szeptember elejei debütálásáig.

Az utóbbi hónapokban több pletyka is arról szólt, hogy az Apple-nek gondjai akadtak az iPhone 8 kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasójával és hiába lesz bejelentés, több hetet is késhet a telefon piacra kerülése, márpedig ezt a cég nem engedheti meg épp a család tizedik évfordulójára készített darabjával. Benjamin Geskin csiripelte Twitteren a jó hírt, miszerint a Foxconn Zhengzhou gyárában már gőzerővel folynak az új iPhone-ok – igen, mind a három – tesztpéldányainak gyártásai. Egyszerre készül az Apple iPhone 7s, az Apple iPhone 7s Plus, és a talán legjobban várt Apple iPhone 8 is, napi kétszáz darab kerül le a sorról.

Ez pedig azt jelenti, hogy lett megoldás a szkenner problémára és nem kellett máshogy megoldaniuk, áthidalni a gondot a fejlesztőgárdának, erre utal a második Twitter bejegyzés, miszerint már tesztgép is dolgozik az iPhone 8 ujjlenyomat-olvasóján, a megjelenítőbe épített Touch ID-n. A rendkívül alacsony darabszám arra utal, hogy a fejlesztések végső stádiumban vannak, még mindig várható változás.

Jelenleg annyit lehet tudni, hogy az új iPhone 8 1100 dolláros ár körül lesz kapható, ezzel a legdrágább iPhone címet is elnyerheti. Az Apple-nek meggyűlt a baja az OLED kijelzővel is, valamint szoftveres problémák nehezítették a munkát a vezeték nélküli töltésnél, valamint az arcfelismerő esetében is, melyek miatt kisebb pánik alakult ki a vállalatnál.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei