Itthon is kapható az Xperia XZ2 Premium

2018.09.14| Sony

Okostelefon-kamera, felsőfokon: Magyarországon is kapható a Sony új csúcskészüléke, az Xperia XZ2 Premium.

Hazánkban is elérhetővé vált a Xperia XZ2 Premium okostelefon, a Sony Mobile zászlóshajója, mely az egyik legkiemelkedőbb kamerával rendelkezik, amit valaha okostelefonba építettek. A Sony csúcskészülékének videórögzítésnél alkalmazható 12800 ISO értéke a legmagasabb az okostelefonok piacán. Ez az ultramagas, fényképek készítésekor beállítható 51200 ISO értékkel kiegészítve még olyan rendkívül gyenge fényviszonyok között is megállja a helyét, melyben korábban csak professzionális, cserélhető objektíves fényképezőgépek érvényesültek. Mindezen kameratechnológiai újításokat a Motion Eye Dual kamerába épített új Dual Sensor System, és az AUBE Fusion Image Signal processzor teszi lehetővé.

Az XZ2 Premium továbbá az egyetlen okostelefon, mely egyszerre képes 4K HDR videók rögzítésére és lejátszásra is – kamerázz a profikhoz hasonlóan és a készített tartalmakat vissza is nézheted az okostelefon 5,8”-os 4K HDR kijelzőjén. A Sony új zászlóshajóját a Qualcomm Snapdragon 845 chip hajtja.

Itthon is kapható az Xperia XZ2 Premium

A Sony XZ2 Premium vadonatúj Motion Eye Dual kamerájával a művészi beállítottságúak is könnyedén kifejezhetik magukat: a Bokeh funkció használatával a választott témák gyönyörűen rajzolódnak ki az életlen tartományokból, míg monokróm módban a fekete és fehér közötti átmeneteket tetszés szerint moshatjuk el. Ezen felül a készülékbe került legmodernebb, beépített memóriás kameraszenzornak köszönhetően a szuperlassított, másodpercenként 960 képkockát rögzítő HD vagy akár Full HD felbontású videók látványos módon örökítik meg a pillanatokat. Az XZ2 Premium továbbá az előlapi kamera terén is jeleskedik: a 13 megapixeles, 1/3.06”-os méretű szenzorral és vakuval rendelkező egység még rendkívül gyenge fényviszonyok között is remekel, így a szelfizésnek éjszaka sem lehet akadálya.

Az új Dynamic Vibration System rezgési funkcióval ezentúl nem csak nézheted, érezheted is kedvenc tartalmaidat: a forradalmi Sony fejlesztés a hangokat elemezve különböző erősségű rezgésekkel érzékelteti a nézett videóban bekövetkező eseményeket, így a filmek, sorozatok és játékok valósággal életre kelnek a kezeid között. Az XZ2 Premium – az S-Force Front Surrond technológia jóvoltából – az Xperia készülékek valaha volt leghangosabb sztereó hangszóróival is rendelkezik, így mozizáshoz ideális hangokkal kápráztathatod el barátaidat.

Itthon is kapható az Xperia XZ2 Premium

A nagy kapacitású 3540 mAh-s akkumulátornak köszönhetően az XZ2 Premium okostelefont zavartalanul használhatod egy egész napon át, emellett a rendkívül hatékony Qi töltési technológia is biztosított, így akár út közben is töltheted készülékedet a WCH20 vezeték nélküli töltőállvány, és további kompatibilis Qi töltők segítségével.

Az eleganciát sugárzó egybefüggő üveg borítás és fém keret igazi prémium megjelenést kölcsönöz az XZ2 Premium készüléknek, azonban az nem csupán gyönyörű, a mindkét oldali Corning Gorilla Glass 5 védelmének és az IP65/IP68 minősítésnek köszönhetően különösen strapabíró is egyben. A csúcskategóriás okostelefon az elbűvölő Fekete króm (Chrome Black) színben elérhető a Sony Centerek kínálatában.

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei