Sony Xperia XZ Premium

Itthon a Sony csúcsmobil!

2017.05.17

Hazánkban is elindult az előrendelés az Xperia XZ Premiumra!

A Sony Mobile Communications az idei, barcelonai Mobile World Congress-en bemutatott legújabb csúcskészüléke, a Sony Xperia XZ Premium már előrendelhető Magyarországon. A 2017. május 17-én kezdődő előrendelésben résztvevők egy közel 100 000 Ft értékű Sony h.ear on Wireless NC (MDR-100ABN) fejhallgatót kapnak ajándékba a promóciós készlet erejéig. A legújabb csúcskészülék márkanagykövete hazánkban a népszerű énekes, Vastag Csaba, aki már több, sikeres közös kampányban is együttműködött a márkával.

Csaba már ki is próbálta az XZ Premium és az MDR-100ABN fejhallgató ütős kombinációját. A promóció részleteiről ezen a linken lehet tájékozódni. 

A Sony Mobile ezzel együtt bemutatta a világ első, okostelefonnal és közösségi együttműködéssel forgatott szuper lassított rövidfilmjét, amit – a díjnyertes Chris Cairns rendező irányítása alatt – 21 nemzet 120 amatőr filmkészítője hozott létre. A film jelenetei az új Xperia XZ Premium forradalmi Motion Eye kamerájával készültek, melynek szuper lassított videói az emberi szem számára láthatatlan mozgásokat is képesek megörökíteni. 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

  SZAVAZÁS

  3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


  Igen, napi rendszerességgel
  Igen, heti rendszerességgel
  Igen, néha
  Nem  Korábbi szavazások eredményei