Motorola

Itt az új Moto G5 és Moto G5 Plus

2017.03.09

A Lenovo, leányvállalatán, a Motorola Mobility-n keresztül mutatta be a Moto G termékcsalád következő generációját.

 

Milyen szempontok alapján választanak okostelefont a felhasználók? Magas minőség, prémium felhasználói élmények és funkciók, anélkül, hogy bankot kellene robbantaniuk. Egy masszív akkumulátor. Egy fotósnak is megfelelő minőségű kamera. Őrületesen magas képernyőfelbontás és kijelző. A Global Mobile Value Index felmérésünk során, melyet 9 országban és 12000 felhasználó megkérdezésével végeztünk el a fenti funkciókat említették meg a legtöbben, mint prémiumnak tekintett jellemzők egy okostelefon értékelése során.

És, bár sokan nem szeretnék feláldozni teljes vagyonukat egy új mobiltelefon megvásárlásának során, azok az okostelefon-felhasználók, akiket megkérdeztünk szívesen áldoznak olyan jellemzőkre, amelyek számukra fontosak. A felhasználók többsége szerte a világon hajlandó többet fizetni olyan okostelefon funkciókért, amelyeket a legjobbnak vél: a válaszadók 76 százaléka többet fizetne egy olyan eszközért, amely képes lépést tartani az elfoglalt életével, és 66 százalék olyan okostelefonra költene többet, amely képes a festői pillanatokat élethűen megörökíteni. 

A Moto G5 új generációja

Az ötödik generációs Moto G eszközökkel nem kell kompromisszumot kötnie a stílus, a teljesítmény, vagy az ár tekintetében. Mindkét készülék elérhető akár holdszürke vagy színarany verzióban, és nem nehéz szerelembe esni ezekkel a csodás kialakítású termékekkel. A sima, alumínium kialakítás a felhasználói preferenciákat tükrözi: az üveg, a műanyag és a fém választási lehetőségek közül közel a felhasználók fele a fémet választaná. 

 

A 2800 mAh teljesítményű akkumulátor révén pedig reggeltől estig úton lehet, anélkül, hogy energiára lenne szüksége. Amikor eljön a töltés ideje, ne lassuljon le! A 100W-os gyorstöltő révén a Moto G5 órákra elegendő energia felvételére képes, akár percek alatt. Ha már a sebességnél tartunk, az ultra-erős 1,4Ghz-es nyolcmagos processzorok gyors hozzáférést biztosítanak a fotókhoz, applikációkhoz - várakozási idő nélkül. A telefon feloldása, vagy biztonságos visszazárása is egyszerűbb az ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően. A közösségi média profiljaihoz csodálatos fotókra van szüksége? Egy jó minőségű kamera sokunk számára fontos. A Moto G5 13MP-es kamerája, és olyan szoftverek, mint például a fázisérzékelő autófókusz (PDAF) révén szuper gyors fókuszálásra képes, így élesebb képek születnek.

Ha még a fentinél is több funkcióra vágyik, akkor érdemes a Moto G5 Plusra figyelnie. Még gyorsabb, a termékkategóriája legjobb kamerájával rendelkezik, és kompromisszumok nélkül tud mindent, amire szüksége van. Moto G5 Plus a termékkategóriája legfejlettebb kameráját biztosítja. Az első Moto, amely Dual Autofocus Pixels megoldással érkezik, egy szempillantás alatt fókuszál, így nem fog elveszteni egyetlen értékes pillanatot sem. Akár 60 százalékkal gyorsabban tud a fotó tárgyára fókuszálni, mint a Moto G4 Plus azáltal, hogy 10-szer több pixelt hasznosít a szenzoron.

Az emberek, akiket megkérdeztünk az egész világ körül egyetértettek abban a kérdésben, hogy hosszabb akkumulátor-üzemidőre van szükségük. Tény, hogy 4-ből 1 ember hajlandó akár 20 százalékkal is többet fizetni egy olyan okostelefonért, amelynek igazán jó akkumulátora van.  A Moto G5 Plus esetében gondoskodtunk róla, hogy az akkumulátorok királyát kapja. Szabadítsa fel magát az egész napon át kitartó 3000 mAh-s akkumulátorral, és gyorsítsa fel a töltést a TurboPower gyorstöltő rendszerrel – akár 6 órára elegendő energia mindössze 15 perc alatt. Megnyugodhat, a Moto G5 Plus még a legzsúfoltabb napjaival is képes lépést tartani! 

A Moto G5 Plus nyolcmagos processzora és 4G LTE képessége egyenesben tartja az életét, vagy legalábbis az applikációit. Élvezze a kedvenc játékainak, videóinak minőségi verzióját, vagy böngésszen az interneten, és osszon meg zenét villámsebességgel, akárhol is legyen éppen. Az emberek 48 százaléka okosabb kijelzőre vágyik – egy olyan telefon révén, amely jobban ismeri őket, és diszkrét módon küld értesítéseket. A Moto Display – a Moto Experiences csomag egyik legnépszerűbb szoftvere – ezért a funkcionalitásért felelős, és anélkül teszi láthatóvá az értesítéseket, hogy feloldaná a telefont. Több Moto Experiences élményre vágyik?

A Moto G5 Plus, a Moto Actions-szel is rendelkezik, és egy újdonságot is tartogat: az egygombos navigáció révén elképzelhetetlenül gyorsan, csupán az ujjlenyomat-olvasó segítségével navigálhat. Több mint a megkérdezettek fele, világszerte azt osztotta meg velünk, hogy fogalmuk sem volt, hogy minderre a rengeteg funkcióra, amelyek elérhetőek az okostelefonjukon szükségük van, de most már nem tudnának nélkülük élni. Értjük az érzést. Mi is így gondolunk a Moto Experience élményekre. Annak érdekében, hogy a Google Asszisztens kifogástalanul működjön a Moto G család legújabb tagjain együtt dolgoztunk a Google-lel, hogy a Google Asszisztens a Home gomb nyomva tartásával kifogástalanul tudjon üzeneteket küldeni, hívásokat kezdeményezni, navigálni, vagy akár menedzselni a mindennapi teendőit.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

  SZAVAZÁS

  Ön használ digitális asszisztenst?


  Igen, Google Asszisztens-t
  Igen, Cortana-t
  Igen, Siri-t
  Igen, Bixby-t
  Igen, Blackberry Assitant-et
  Igen, Hound-ot
  Nem, de tervezem
  Nem, és nem is tervezem  Korábbi szavazások eredményei