Itt a tíz legjobb Androidea

2012.04.23| Telenor

Az Android Workshop Life-on hirdették ki a Top 10 alkalmazás ötletet.

Az Android Workshop Life-on hirdették ki a Top 10 alkalmazás ötletet. A múlt heti Android Workshopon kihirdették a Telenor Androideák ötletpályázatának legjobb tíz alkalmazását. A versenyre több mint 300 ötletet neveztek, a végsõ döntés pedig ezúttal is a szolgáltató Facebook követõinek kezében van: május 7-ig szavazhatnak arról, hogy melyik három ötletet valósítsa meg a mobilszolgáltató. A Telenor elõzõ, nyolcadik androidos rendezvényén hirdette meg Androideák Entertainment ötletpályázatát, melynek témája ezúttal a szórakozás volt. A tegnapi Android Workshop Life-on pedig kiderült, hogy kik jutottak a célegyenesbe a versenyen. A február 23-tól március 26-ig tartó idõszakban szórakozással kapcsolatos öt kategóriában küldhették el alkalmazás ötleteiket a pályázók.

„A pályázatra idén több mint 330 ötlet érkezett, amelybõl a szakmai zsûri válogatta ki azt a tizet, amelyet a leginkább kreatívnak, újszerûnek és megvalósíthatónak tartott. Izgalmas volt a feladat, hiszen a legváltozatosabb témákban érkeztek ötletek. Biztos vagyok benne, hogy bármelyiket is valósítjuk meg, új élményekkel ajándékozzuk meg az okostelefon felhasználókat.” – mondta el Badics Eszter, a Telenor közösségi média szakértõje. Az ötletbeküldési szakaszban beérkezett javaslatok között számos játékos, edukatív ötlet bukkant fel, melyek például a tanulást vagy a hazai látványosságok megismerését teszik könnyebbé. Emellett olyan, a mindennapi életben hasznos alkalmazásokat is javasoltak a pályázók, amelyek segíthetnek például a környezettudatosabb vagy az egészségesebb mindennapok kialakításában.

Az Androideák Entertainment ötletpályázat tíz legjobb javaslata

Itt a tíz legjobb Androidea

A több mint háromszáz ötlet közül tizenhárom tagú zsûri válogatta ki a legjobbnak ítélt tíz ötletet. A zsûriben bloggerek (Fodor Dávid, Androidrook.hu; Lippai Gergõ és Lipovics Attila, Androidportál; Szabó Gergõ, Webisztán), újságírók (Dojcsák Dániel, HWSW; Horváth Balázs, technet.hu), fejlesztõk (Pintér Zsolt, MTVA; Tömöri Imre és Tóth Levente, Stereobold), valamint a Telenor munkatársai, Takács Zoltán termék-és innovációs igazgató és csapata kaptak helyet. A legjobb alkalmazás ötleteket a Facebookon, a Telenor erre a célra létrehozott alkalmazásában ismerhetik meg az érdeklõdõk. A top 3 ötletet a Telenor elkészíti és közzéteszi a Google Play piacterén, a beküldõk pedig egy Samsung Galaxy Nexust nyerhetnek. Az ötletekre május 7-én 18 óráig lehet szavazni.



Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei