Itt a OnePlus 7T és 7T Pro

2019.10.10| OnePlus

Ezekben a percekben mutatták be a OnePlus 7T és a 7T Pro okostelefont.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

 

Elsőként az OxygenOS-ről esett szó, amely legújabb változata Android 10 alapokra épül, számos új funkcióval. Bár a OnePlus 7T-t már múlt hónapban leleplezte a cég Új-Delhiben, ezúttal Londonban tartott sajtóbemutatót európai árazással és elérhetőséggel együtt. A OnePlus 7T Android 10 alapú Oxygen OS 10-zel érkezik. Qualcomm 855 chipset, 8 gigabájt RAM, 128/256 gigabájt, UFS 3.0 ultragyors tárhely jellemzi modelltől függően.

A kijelző 90Hz frissítési rátával rendelkezik, ez hihetetlen gördülékenységet és reakcióidőt biztosít. Mivel az európai felhasználók napi négy óránál is többet nézegetik a telefon kijelzőjét, nagyon fontos az élmény, amit kapnak. A Fluid kijelző teljesen megújult AMOLED panellel rendelkezik, amely az elképesztő 1000 nit fényerőre is képes, támogatást élvez a HDR10+. A 6.5 col képátlóhoz 20:9 képarány tartozik.

A hátlapon kerek bevágásban rejtőzik a kamera hármas, a 48 megapixeles fő kamera mellett 117 fokos széles látószögű kamera található és egy 8 megapixeles teleobjektív. Fontos frissítést kap a OnePlus 7 Pro, amely eddig nem tudta kihasználni a teleobjektívet videózáshoz. Twitteren a rajongók szerették volna ezt a funkciót és a OnePlus meghallgatta azokat, akikből él. A videó stabilizálás a bemutató filmeken első osztályú.

Itt a OnePlus 7T és 7T Pro

A Warp Charge 30T töltés elérhető természetesen, ez 23 százalékkal gyorsabb töltésre képes a Warp Charge 30-hoz képest. A Dolby Atmos technológia megjelent, sztereó hangszórókat kapnak a felhasználók.

A OnePlus 7T Pro a 7T okosabb változata QHD+ felbontású HDR kijelzővel a full HD helyett, keretmentes, pop-up kamerát kapott, amely akár egy 23 kilós betontömböt is kibír. A Snapdragon 855+ processzorhoz 8 gigabájt RAM és 256 gigabájt UFS 3.0 tárhely jár. A 4085 mAh-s akkumulátor Warp Charge 30T-vel tölthető, ugyanúgy Dolby Atmos hangszórókat találunk a burkolaton. Valamivel a OnePlus 7T Pro még azonban több, mint a 7T, ez a McLaren kiadás. A közös munkát Pete Lau és Mike Flewitt együtt mutatták be. A McLaren verzió 12 gigabájt RAM-mal és 256 gigabájt tárolóval vásárolható meg kizárólag. A limitát szériás modell hátlapja különleges hátlap kialakítást kapott, a kamera körüli gyűrű és a keret is speciális papaja narancs. A McLaren kiadáshoz jár tok is gyárilag.

A OnePlus együttműködést kötött a PUBG Mobile-lal. Ez praktikusan annyit tesz, hogy a készüléket a játékhoz optimalizálták.

Árak: a kisebb modell továbbra is tartja az 550 eurós kezdő árat, a 7T Pro 699, míg a McLaren kiadás 799 fontba kerül. A széria október 17-től elérhető, a McLaren kiadás azonban csak november 5-től, valóban limitált darabszámban.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Akciós áron érkezik a Redmi csúcsmobilja

Akciós áron érkezik a Redmi csúcsmobilja

2019.09.02
A világ első 64 MP-es optikájával felszerelt Redmi Note 8 Pro most akciós áron rendelhető meg.
OnePlus 7T: 90Hz, gyors processzor és elképesztően jó ár

OnePlus 7T: 90Hz, gyors processzor és elképesztően jó ár

2019.09.27
| Phone Arena
A OnePlus bejelentette legújabb okostelefonját, a OnePlus 7T-t, amely a OnePlus 7 ráncfelvarrása.
A Nokia feltalálta a mobilos Feng Shuit

A Nokia feltalálta a mobilos Feng Shuit

2018.02.15
| Nokia
Ezzel a videóval ünnepeljük az Android 8.0 Oreo megjelenését a Nokia okostelefonokon. Bemutatjuk, hogyan lehet az életed és a telefonod is z
Endoszkóp és okoslakat

Endoszkóp és okoslakat

2019.02.03
| (x)
Ezúttal két mobilos kiegészítőt akciózott le a Gearbest.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei