Itt a Honor 9, az új csúcsmobil

2017.06.28| Honor
Címkék:

Honor

,

Honor 9


A Honor Berlinben mutatta be legújabb felsőkategóriás okostelefonját, a Honor 9-et, amely a márka eddigi legjobb kameráját és lenyűgöző 3D ü

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Honor 9 a „Kövesd a fényt, urald az éjt!” szlogennel érkezett. Az 5,15 colos, full HD felbontásúképernyővel rendelkező készülék továbbfejlesztett, 20+12 MP-es dual kamerája, negyedik generációs ujjlenyomat-olvasója és kiemelkedő technikai paraméterei mellett külsejével is azonnal felhívja magára a figyelmet. A Honor 9 új szintre emeli a Honor 8 díjnyertes üvegházát egy gyönyörű, 15 rétegű 3D-s üveg alkalmazásával. A fény szinte táncol a hátlapon, a homokfújt fémkeret pedig metálos csillogással öleli körbe a telefont.

A burkolat alatt egy Kirin 960 chipsetet, 4 gigabájt RAM-ot és 64 gigabájt tárhelyet találhatunk, emellett pedig a készülék az Android 7.0-t és a legújabb EMUI 5.1 felhasználói felületet kapta. A Honor 9 elsőosztályú hangzását a Huawei Histen hanghatásnak köszönheti, amely hangminőségét a gyártó a Grammy-díjas Rainer Maillard hangmérnök együttműködésével optimalizált, másrészt a Honor és a Monster új partnerségben megalkotott „Honor Purity”-nek, ez kifejezetten a Honor 9 számára tervezett hangszínszabályozó. A Huawei Histen, a legújabb ultra-nagy terjedelmű, 3D-s zenei technológia, amellyel három különböző hangmódban élvezhetjük a zenét. A „közeli mód” kiemeli a hang rétegeit és árnyalatait, így kiválóan alkalmas meghitt, halk otthoni zenehallgatáshoz, az „elöl mód” növeli a basszust, és a házimozi rendszerekhez hasonló hangteljesítményt nyújt, míg a „széles mód” a koncerttermi akusztikát idézi meg, és az összetettebb művek teljes erejének és mélységének felszabadítását teszi lehetővé.

Itt a Honor 9, az új csúcsmobil

A Honor 9 továbbfejlesztett dual kamerája egy 12 megapixeles RGB lencsével és egy 20 megapixeles monokróm lencsével rendelkezik. Az RGB lencse színhűen rögzíti a legapróbb részleteket is, míg a monokróm lencse olyan további kontrasztot és élességet biztosít, amire a hasonló pixelnagyságú RGB lencse nem képes. A monokróm lencse önmagában is működik, így valódi fekete-fehér képeket is készíthetünk vele. A Honor 9-cel „Mozgóképeket” is rögzíthetünk, így betekintést nyerhetünk a kép előtti és utáni pillanatokba is. A továbbfejlesztett Portré funkció segítségével még tökéletesebb szelfiket készíthetünk, mint eddig.

Itt a Honor 9, az új csúcsmobil

A Honor 9 ultra-nagy felbontású 4K videók rögzítésére is képes. Emellett pedig elektronikus képstabilizátorral rendelkezik, amely csökkenti a kézmozgás által okozott képi remegést. De ez még nem minden, hiszen a „QUIK” hivatalos GoPro certifikált alkalmazással kombinálhatod a mozgó képeket, és pár érintéssel elkészítheted és megoszthatod saját kisfilmed.

Itt a Honor 9, az új csúcsmobil

 

A Honor 9-hez új kiegészítőket is bemutatott a gyártó. Az új Honor Sport Bluetooth fülhallgatóval még a legizgalmasabb helyzetekben sem maradunk zene nélkül, és a kezeink is szabadok lesznek egy-egy hívás közben. A Honor Band 3 figyeli a pulzusszámot, nyomon követi az alvás minőségét, és a futási eredményeket is rögzíti. Az eszköz 50 méterig vízálló, dinamikus narancsszínben, klasszikus tengerészkékben és karbon feketében lesz elérhető. A készülék várhatóan júliustól lesz elérhető Magyarországon 154 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron, gleccser szürke, sarkvidéki kék és éjfekete színekben.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Adategyeztetés online a Vodafone-nál

Adategyeztetés online a Vodafone-nál

2017.06.07
| Vodafone
Már a Vodafone-nál is elérhető a prepaid SIM kártyák online adategyeztetése
Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

2019.12.31
| (x)
A Xiaomi Haylou LS01 a legújabb az ár-érték arányban kiemelkedő ajánlatok közül. Ki ne akarna 8 ezerért szuper órát?
Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

2020.10.27
| XDA Developers
A Googlefier a legegyszerűbb út a Google appokhoz Huawei és Honor telefonokon.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei