Ismét ingyenes lesz a Hipernet november 6-án a Telenornál

2015.11.04| Telenor

Az Internetes Vásárlás Napja alkalmából a Telenor további, online kedvezményekkel is készül.

2015. november 6-án ismét ingyenessé teszi a Telenor a Hipernetet, melynek köszönhetően ügyfelei szabadon, adatmennyiségi korlátozás nélkül élvezhetik belföldön a szupergyors mobilinternetet. Az akció apropója az idén ötödik alkalommal megszervezett Internetes Vásárlás Napja. A Telenor célja, hogy ügyfelei minél szélesebb körben megismerkedjenek a Hipernet adta lehetőségekkel, ezért a társaság évente több alkalommal szabadon elérhetővé teszi előfizetői számára szupergyors mobilinternet hálózatát. Ezeken a napokon a felhasznált adatmennyiség nem adódik hozzá a tarifákban foglalt adat-kerethez, így a kezdő és haladó mobilinternetezők egyaránt ingyenesen és mennyiségi korlátozás nélkül fedezhetik fel a mobilnetezés örömeit.

A Telenor tapasztalata az, hogy ezeken a különleges napokon jóval magasabb adatforgalmat bonyolítanak ügyfeleik, ami a korlátlanságot okosan alkalmazó profi felhasználók által generált adatmennyiségen kívül a kezdő mobilinternetezők első próbálkozásaiból tevődik össze.

Ismét ingyenes lesz a Hipernet november 6-án a Telenornál

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

November 6-a – idén a harmadik ingyenes Hipernet nap - egybe esik az Internetes Vásárlás Napjával. Az ingyenes Hiperneten kívül a Telenor egyedi, erre az alkalomra kidolgozott online akciókkal is várja az érdeklődőket mely kizárólag az erre az alkalomra dedikált honlapon lesz elérhető. Az Internetes Vásárlás Napját idén ötödik alkalommal szervezik meg Magyarországon. A kezdeményező Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület célja az online vásárlás előnyeinek megismertetésén túl a tudatos vásárlásra nevelés. A program iránti növekvő érdeklődést mutatja, hogy egyre több online kereskedő csatlakozik, tavaly már közel négyszáz webshop vett részt az akcióban.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei