black

Ingyen kapjuk a 90 euros kiegészítőt!

2019.10.01

Ha most megrendeled a Black Shark 2 Pro gamertelefont, akkor rengeteg ajándékot kapsz mellé!

A Xiaomi játék leányvállalata, a Black Shark jövő héten kiadja Európában is a legújabb játékos zászlóshajóját, a Black Shark 2 Pro-t. A telefon hivatalosan október 9-től vásárolható meg. Annak érdekében, hogy minél több vásárlót csalogassanak a oldalra, a Black Shark 2 Pro mellé most ingyen megkapjuk a körülbelül 90 euros GamePad 2.0-át, valamint további 50%-os kedvezményekkel ajándékoznak meg, amit felhasználhatunk a többi játékkiegészítőkre.

 

A GamePad 2.0 azért különleges, mert átalakítja a Black Shark 2 Pro-t teljes értékű konzollá, amely D-gombokat, joystick-okat, L/R triggereket és gombokat, sőt szabadon programozható játékgombokat tartalmaz. A Gamepad 2.0-t úgy tervezték, hogy a piacon a legnépszerűbb Androidos játékokkal, köztük a PUBG-vel is együtt működjön.

 

A Black Shark 2 Pro-ba a Qualcomm Snapdragon 855 Plus chipset került, ami valóban elég lehet bármilyen mobilos játékhoz. A kínai piacon két, egymástól csak minimálisan eltérő verzió jelent meg, melyekbe a 12 GB RAM mellett 128 GB, illetve 256 GB belső tárhelyet került.  A Black Shark 2 S-AMOLED panelje full HD+ felbontást kapott, ez a minimum egy játékra kihegyezett telefonnál. A nyomásérzékeny megjelenítő lehetővé teszi a gombok fizikai visszajelzését, így még pontosabb játékélményt ad. A 430nit fényerő és a DI-P3 biztosítja, hogy színhű és szabad téren is jól látható maradjon a kijelző.

A mobilba emellett bekerült a Liquid Cool 3.0 hűtésrendszer is, amely akár 14 fokkal is csökkentheti a belső hőmérsékletet. A telefon 4000 mAh kapacitású telepe pedig 27 wattos gyorstöltéssel pillanatok alatt feltölthető.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei