Íme az Apple iPhone 6s!

2015.09.10| Phone Arena

Tegnap este megjelent az Apple két új mobilja, az iPhone 6s és az iPhone 6s Plus.

Tegnap este megjelent az Apple két új mobilja, az iPhone 6s és az iPhone 6s Plus. Külsõleg nem változtatott a bevált megoldáson az Apple, ám néhány apróbb módosítást azért eszközölt. Tudásban újdonság a majdnem dupla teljesítményû processzor, a továbbfejlesztett kamerák az elõ- és hátlapon, valamint a nyomásérzékeny 3D Touch megjelenítõ. Ez utóbbi a fõképernyõn mûködik és plusz funkciót biztosít, így például egy e-mail értesítésre rányomva az elõnézeti képet mutatja a készülék. A nyomásról tapintható visszajelzést is ad a telefon a Taptic motornak köszönhetõen, ez hasonló a MacBook trackpadjéhez vagy az Apple Watch megoldásához. A kijelzõ maradt 4.7 col képátlójú az Apple iPhone 6s-en.

Az új Apple A9 chipset a harmadik generációs, 64 bites processzor és kilencven százalékkal gyorsabb GPU-t, valamint hetven százalékkal jobb hatékonyságot biztosít elõdjéhez képest CPU terén is. Az iSight kamera végre 12 megapixel felbontású lett, így ötven százalékkal több pixelt biztosít, ezen kívül 4K a videórögzítés is bekerült a funkciók közé. Az elõlapi öt megapixeles kamera legizgalmasabb újítása az, hogy az iPhone 6s és az iPhone 6s Plus kijelzõjét szelfik készítésénél true tone vakuként tudja használni. Az új iPhone 6s új generációs Touch ID ujjlenyomat-olvasót kapott.

Az iPhone 6s támogatja az LTE Advanced hálózatokat, valamint a MiMo technológiát, így rendkívül gyors adatforgalmazásra is képes. Kiegészítõk terén számos bõr és szilikon tok megtalálható, valamint egy új töltõ-dokkoló, amely mind a négy iPhone 6s színben elérhetõ lesz, hogy tökéletesen passzoljon a készülékhez.

A két készülék szeptember 12-tõl elõrendelhetõ lesz, elõször pedig szeptember 25-én vásárolható meg. Európában az Apple iPhone 6s árai a következõk szerint alakulnak: 16GB/64GB/128GB - €699/€799/€899. Az Apple iPhone 6s Plus árai pedig így néznek ki: 16GB/64GB/128GB - €799/€899/€999. Az Egyesült Államokban elindult az iPhone Upgrade Program, amely havi 32 dollárért garantálja, hogy minden évben a legújabb iPhone-t megkapja a havidíjat fizetõ iPhone tulajdonos.



Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Jön, jön, jön… az iPhone 9!

Jön, jön, jön… az iPhone 9!

2019.12.10
| Phone Arena
Az Apple következő okostelefonja az iPhone 9 lesz. Nem, nem vicc és nem tévedés.
Apple iPhone SE 4: megjelenési dátum, ár, specifikációk, pletykák, stb.

Apple iPhone SE 4: megjelenési dátum, ár, specifikációk, pletykák, stb.

2023.08.10
| Android Authority
Meddig kell várnunk az új olcsó iPhone-ra? Az Apple iPhone SE termékcsaládja már régóta a legolcsóbban megvásárolható új iPhone sorozat.
Nem tölt az iPhone-od?

Nem tölt az iPhone-od?

2017.04.21
| 9to5Mac
A világ egyik legfrusztrálóbb érzése, ha valamilyen oknál fogva nem tölt a telefonunk, majd lemerül és „elvágjuk magunkat” a külvilágtól elá
Kikapcsolható lesz az akksi lassítás

Kikapcsolható lesz az akksi lassítás

2018.01.18
| 9to5Mac
Tim Cook elárulta, a felhasználók hamarosan kikapcsolhatják az iPhone lassító funkciót.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei