Íme a Samsung Galaxy Note 5

2015.07.31| Phone Arena

Már csak két hetet kell kibírni a pletykákkal, és érkezik hivatalosan is a Samsung Galaxy Note 5, addig azonban bemutatjuk az eddigi legjobb képeket róla, végre teljes képet kapunk az új csúcsmodellről.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Már csak két hetet kell kibírni a pletykákkal, és érkezik hivatalosan is a Samsung Galaxy Note 5, addig azonban bemutatjuk az eddigi legjobb képeket róla, végre teljes képet kapunk az új csúcsmodellről. A képek akár a hivatalos renderek is lehetnének a reklámokhoz. A Samsung Unpacked augusztus 13-án lesz, a meghívó gömbölyített grafikájával nincs túl sok kérdésünk, hogy mi várható. Az S Pen a kijelző alatt található, méghozzá a burkolatba ágyazva, ami újra felveti a kérdést, hogyan lehet majd kiszedni a helyéről. Egy kis negatív kérdés: ugye ezt a kiálló kamerát nem gondolják komolyan? Már az Apple iPhone 6-nál is a fél világ ezen és a vicces „megoldásokon” röhögött, bár itt legalább középen van…

A Samsung Galaxy Note 5 5.7 col képátlóval, QHD felbontással és Super AMOLED alapú kijelzővel érkezik, a rendszer alatt a Qualcomm Snapdragon 810 vagy – modelltől függően – a Samsung Exynos 7422 chipset dolgozik majd, 4 gigabájt RAM mellett. A háttértár 32/64/128 gigabájt, bővíthetőségről nincs adat. Az akkumulátor 3220 mAh-s lesz, a hátlapi kamera 16 megapixeles, ugyanaz mint a Samsung Galaxy S6-ban, így támogatja a 4K videókat és az 1080p felbontásban 60fps rögzítést. Az előlapi kamera 8 megapixeles, 120 fokos széleslátószögű és 1080p videókhoz használható. A képeket egyébként Ivo Maric készítette.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Samsung Galaxy Note III: 5.9 colos kijelzővel

Samsung Galaxy Note III: 5.9 colos kijelzővel

2013.03.07
| SamMobile
A The Korean Times információi szerint tovább nő az egyébként sem csekély méretű Samsung Galaxy Note széria következő készülékének kijelzője az elődökhöz képest.
Samsung Gear Live nevetségesen olcsón!

Samsung Gear Live nevetségesen olcsón!

2015.11.25
| SamMobile
Az eBayen már most elkezdődött a Fekete Péntek, megbízható eladók is akcióznak, ezúttal a Samsung Gear Live kapható hihetetlen jó áron.
Sorra állítják le a Note 7 értékesítéseket

Sorra állítják le a Note 7 értékesítéseket

2016.10.10
| GSM Arena
Egyre több szolgáltató és üzlet dönt úgy, hogy nem forgalmazza tovább a Samsung Galaxy Note 7-et a folyamatos robbanások és kigyulladások miatt.
Bejelentés előtt: Samsung Galaxy Note 7 fotók

Bejelentés előtt: Samsung Galaxy Note 7 fotók

2016.08.02
| GSM Arena
Már kevesebb mint fél nap van csak hátra a Samsung Galaxy Note 7 bejelentésig, azonban több fotót tudunk prezentálni róla.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei