Samsung

Ilyen a Samsung Always On kijelzője

2016.03.01
Címkék:

Samsung

,

Always On


Nem sokban különbözik külsőleg a Samsung Galaxy S7 és S7 edge az előd modellektől, ám több funkciót tekintve jóval gazdagabb tudásúak.

Így például gyorsabb processzor, jobb kamera került az újdonságokba, amelyek múlt héten debütáltak a Mobile World Congressen. Az egyik új opció a Samsungnál frissen debütált Always On Display. A funkció neve is beszédes, inaktív kijelzőnél is mutatja a Samsung Galaxy S7 és S7 edge mobilokon az órát, a dátumot, az akkumulátor töltöttségét, valamint az elmulasztott eseményeket, a naptárat. Az Always On Display létezésének oka, hogy egy friss felmérés szerint egy átlagos felhasználó naponta mintegy százötvenszer nézi meg „csak úgy” a készülékét, az emiatt aktívan töltött képernyőidő, ebből kifolyólag az akkumulátor merülése jelentős.

http://www.telefonguru.hu/images/content/header-always-on.jpg

A Samsung mobiljaiban található AMOLED kijelző esetében a néhány aktív pixel, amely mutatja a legfontosabb információt, gyakorlatilag elhanyagolható energiát fogyaszt. Annak érdekében, hogy elkerüljék a kijelzőn való beégés típushibát, a kiírt információ pár másodpercenként arrébb bukkan elő a megjelenítőn.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Idén nyáron megszűntek a roamingdíjak az EU-n belül. Ön már kipróbálta?


igen, és probléma nélkül működött
igen, de voltak technikai problémáim
NemKorábbi szavazások eredményei