Így néz ki a Galaxy J4+ és J6+

2018.09.19| Samsung

A Samsung két olcsó új okostelefonja fotón látható még a hivatalos bejelentés előtt.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Még szeptember végén lerántja a leplet a Samsung a Galaxy J termékcsalád két új tagjáról. Az alábbi fotókon a J4+ és a J6+ látható, bizonyos piacokon J4 és J6 Prime néven mutatkoznak be. A Galaxy J6+ tovább viszi az Infinity Display hagyományát, teszi mindezt 6 collal és HD+ felbontással a hajlított sarkok azonban a múlté. A keret kifejezetten vékony, az alsó részen átlagos, a felső rész rejti az értesítési LED-et, a hangszórót és az előlapi kamerát. Ami a méreteket illeti, 178 gramm tömeg és 7.9 mm vastagság jellemzi.

Így néz ki a Galaxy J4+ és J6+

A Galaxy J6+ hátlapja műanyag és finom, nem feltűnő mintát kap. Kamerából két szenzort kapunk, egy f/1.9-es 13 megapixelest és egy f/2.2-es 5 megapixeles darabot, ezt LED vaku egészíti ki, az előlapra pedig 8 megapixeles szelfi kamera került. Az ujjlenyomat-olvasó meglepő módon nem hátul található, hanem a bekapcsoló gombba integrálták, ahogy a Sony szokta.

Így néz ki a Galaxy J4+ és J6+

A két modell egyaránt négymagos, 1.4 gigahertzes Snapdragon 425 chipsetet kap, ehhez a Galaxy J6+-ban 3/32 vagy 4/64 gigabájt összeállítás választható. Az akkumulátor 3300 mAh kapacitással rendelkezik, a rendszer pedig természete sen Android 8.1 Oreo.

Így néz ki a Galaxy J4+ és J6+

A Samsung Galaxy J4+ dizájn szempontjából megegyezik a nagytestvérrel, csak éppen méretben észrevehetően kisebb. Az elő- és a hátlapot összehasonlítva kiderül, hogy az egyetlen különbség az, hogy a hátlapon egyetlen, 13 megapixeles kamera található a dual összeállítás helyett. Érdekes, hogy a Samsung a Galaxy S4+ esetében kihagyta az ujjlenyomat-olvasót. A Snapdragon 425 processzort itt 2/16, illetve 3/32 gigabájtos kombináció segíti.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei